Ga naar de inhoud
Speel mee

Gratis leren beleggen met het RTL Z Beursspel, zo werkt het

Spelenderwijs leren beleggen in een veilige omgeving met het RTL Z Beursspel. Presentatrice Janneke Willemse legt uit hoe eenvoudig het wel niet is. Het spel start op 1 oktober en inschrijven is helemaal gratis.

Heb jij altijd al willen beleggen, maar durfde je niet het risico te lopen om geld te verliezen? Maak dan nu op een veilige manier kennis met beleggen via het RTL Z Beursspel. Het spel start op maandag om 08:00 uur, maar je kan je nu al aanmelden en op proef meespelen. Op zaterdag worden alle accounts gereset voor een frisse start. Hoe het werkt? Presentatrice Janneke Willemse legt uit hoe je het spel speelt.

Startkapitaal

Met 100.000 euro fictief startkapitaal kun je leren beleggen op de beurs. In je dashboard zie je in één oogopslag welke producten je kunt beleggen, wat hun waarde is en wat de koersen doen. In het klassement zie je hoe je het doet en of het slim zou zijn om echt de beurs op te gaan. 

Kies een fonds en ga aan de slag. Kopen, verkopen, net als in het echt. Nog meer weten over beleggen? Hou dan onze uitzendingen in de gaten, volg onze webinars en kijk de live-uitzendingen op Facebook.

Zo
Gouden Tips
Zo win je het Beursspel

Speel mee

Het spel start op maandag 1 oktober. Meespelen is helemaal gratis. Per persoon mag met één account meegespeeld worden. Oefen met een fictief startkapitaal van 100.000 euro. Schrijf je in en maak kans op een mooie reis naar Wall Street in New York.

Vanaf 27 september hebben we elke donderdag om 9:45 uur een tien minuten update live op RTL Z. Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra praten je bij over de tussenstand, het laatste beursnieuws en delen hun tips om je rendement in het spel te vergroten.

Ook online houden we je dagelijkse op de hoogte, onder meer via rtlz.nl en via Facebook.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Dit is een artikel van