Ga naar de inhoud
Nieuw

Van Liempt Live: Zo overleef je de nieuwjaarsborrel

Journalistieke talkshow waarin het interview centraal staat. Business leaders, opiniemakers, ondernemers en topwetenschappers: iedereen wordt op de typische Z-manier benaderd. Nieuwsgierig, kritisch en met een open mind.

Vandaag, maandag 4 januari, in Van Liempt Live.

  • Hoe overleef ik de nieuwjaarsborrel?

Hoe hou je een nieuwjaarstoespraak die de mensen wél bijblijft? En is het nou echt nodig om al die collega’s een gelukkig nieuw jaar te zoenen? Speechspecialisten Paul Smit en Roderik van Grieken en etiquettedeskundige Anouk van Eekelen weten hoe je het nieuwe jaar goed begint.

  • Wie tikt Saoedi-Arabië op de vingers?

47 onthoofdingen om het jaar 2016 mee te starten. De nieuwe koning Salman van Saoedi-Arabië laat de wereld zijn tanden zien. Toch ontbreekt het aan harde taal van de EU of Nederland. Waarom en wat moeten we hier mee? SP-Kamerlid Harry van Bommel, arabiste Annabell van den Berghe en defensiespecialist Peter Wijninga weten het antwoord.

  • Zo maak je jouw goede voornemens waar

Hele volksstammen nemen zich deze dagen voor te stoppen met roken en drinken of eindelijk eens die kilo’s af te vallen. Maar over twee maanden brengt nog maar een handvol de goede voornemens in praktijk. Hoe kan dat? Psychiater Bram Bakker, hoogleraar voedingsleraar Martijn Katan en Esther van Diepen, oprichter van Mom in Balance, vertellen vanavond hoe u dit jaar uw goede voornemens wél waar maakt.

Van Liempt Live is iedere werkdag van 22:00 tot 23:00 uur te zien op het nieuwe RTL Z, KPN kanaal 11 en Ziggo kanaal 12.

Uitzending terugkijken: www.rtlz.nl/vanliemptlive 

Dit is een artikel van