Ga naar de inhoud
Nieuw

Van Liempt Live - Erdogan, de nieuwe sultan van Turkije?

Journalistieke talkshow waarin het interview centraal staat. Business leaders, opiniemakers, ondernemers en topwetenschappers: iedereen wordt op de typische Z-manier benaderd. Nieuwsgierig, kritisch en met een open mind.

Vrijdag 1 april in Van Liempt Live:

  • Sinan Can, Arend Jan Boekestijn en Sami Faltas

Europa lijkt steeds meer in de houdgreep te komen van president Erdogan, de man die bijna nieuwe Sultan van Turkije lijkt. Onderzoeksjournalist Sinan Can, historicus Arend Jan Boekestijn en Sami Faltas, Turkije-expert van de Rijksuniversiteit Groningen over de machtigste man van Turkije.

  • Chris Aalberts en Niesco Dubbelboer

We zitten nog vijf dagen voor het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Maar moet dit referendum überhaupt wel gehouden worden? Een debat tussen journalist Chris Aalberts en Niesco Dubbelboer, die als Tweede Kamerlid jarenlang een van de voorvechters van het referendum was.

  • Jaap Seidell, René Pluijm en Alynda Kok

Een maand zonder vlees, vis, melk en eieren. Zoals januari steeds vaker de alcoholvrije maand is, willen veganisten van april een plantaardige maand maken. Is dat een goed idee? Hoogleraar voedingsleer Jaap Seidell, chefkok René Pluijm en Alynda Kok, oprichtster van de Vegan Challenge.

Uitzending terugkijken: http://www.rtlz.nl/programma/van-liempt-live