Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nieuw

Z Today: Airbnb verbieden?

02 mei 2016 15:49 Aangepast: 31 juli 2017 15:00

Nieuwsshow in de vooravond van RTLZ. Met iedere werkdag van half zes tot half zeven nieuws, achtergronden en een tikje opinie. Vandaag gepresenteerd door Roland Koopman en gasten Anna Dijkman van Das Kapital en Merijn Doggen van Bright.

Vandaag 2 mei in Z Today:

Airbnb

En weer legt een stad Airbnb aan banden. Dit keer is het Berlijn. In de Duitse hoofdstad worden duizenden appartementen gebruikt om te verhuren via Airbnb. Dat mag vanaf nu niet meer. Berlijn is de toeristen en de stijgende huurprijzen helemaal zat. Moet Amsterdam het voorbeeld volgen?

TTIP

Mijlenver staan Amerika en Europa van elkaar af. Dat bleek uit de gisteren aan RTL Z gelekte onderhandelingsdocumenten van vrijhandelsverdrag TTIP. Maar wat nou als het verdrag er niet komt? Zijn we dan beter of slechter af?

Olvarit

Weg met de potjes baby- en peuterprakjes: kook je eigen hap. Elf top-koks - samen goed voor 15 Michelin-sterren hebben een speciaal kookboek gemaakt: Culibaby. Culinaire verse hapjes voor je kroost. En volgens topkok Jacob Jan Boerma kost het ook geen zeeën van tijd. 

 

 

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van