Nieuw

Van Liempt Live: Wat moeten we met de winkelstraat?

12 mei 2016 21:07 Aangepast: 31 juli 2017 12:30

Journalistieke talkshow waarin het interview centraal staat. Business leaders, opiniemakers, ondernemers en topwetenschappers: iedereen wordt op de typische Z-manier benaderd. Nieuwsgierig, kritisch en met een open mind.

Donderdag 12 mei in Van Liempt Live:

Help de winkelstraat verzuipt!

Het kabinet neemt extra maatregelen om de leegstand van winkels in binnensteden aan te pakken. Door de toenemende concurrentie van internet dreigen steeds meer winkels te verdwijnen. Wat te doen? Daarover een gesprek met retaildeskundige Paul Moers, schrijver van het boek #WatNouEindeVanWinkels Hans van Tellingen en de koningin van de Pop-Up winkels Caroline de Jager.

Wim Mijs, wie?

Naast minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en Nederlandse Bank-president is er nog een Nederlander die in de Europese financiële wereld een belangrijke rol speelt: Wim Mijs, ceo van de Europese Bankenfederatie. Hij is vanavond te gast.

Ajax

Geen schaal en geen coach. Edo Ophof (oud-Ajacied), David Endt, (oud-teammanager van Ajax) en Jaap Stalenburg (sportstrateeg en Ajax-fan) schuiven aan om te praten hoe het verder moet met Ajax. 

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van