Nieuws

Verhuisbericht! RTL Z verhuist naar RTL Nieuws

25 mei 2020 10:01 Aangepast: 29 mei 2020 11:17
Beeld © iStock

Vanaf nu is RTL Z te vinden op een andere plek, namelijk bij RTL Nieuws. Hieronder leggen we uit waarom dat gebeurt en wat je daarvan gaat merken.

Allereerst: er verandert niets aan de inhoud van RTL Z. Je kunt nog steeds het laatste economische nieuws van ons verwachten, naast sterke uitlegverhalen, inspirerende interviews, mooie video's, actuele koersen en de laatste uitzendingen.

Deze zijn nu allemaal te vinden in de app van RTL Nieuws in de sectie Economie, en op RTLNieuws.nl/economie. Dezelfde inhoud, maar in een ander jasje dus.

Alles op 1 plek

Waarom doen we dat? We willen lezers graag 1 plek bieden waar al het nieuws te vinden is, in het drukke, gefragmenteerde medialandschap van nu.

Bij RTLNieuws.nl vind je het belangrijkste algemene nieuws van de dag, maar dus ook alle zakelijke berichtgeving van RTL Z, technologienieuws van Bright, sportverslaggeving van VTBL en alles uit de entertainmentwereld van RTL Boulevard.

Nieuwe app

De website RTLZ.nl gaat daardoor uit de lucht, en verwijst lezers en kijkers voortaan naar RTLNieuws.nl/economie. Ook de app van RTL Z wordt vanaf 28 mei niet meer ververst.

Uiteraard kun je wel de app van RTL Nieuws downloaden om op de hoogte te blijven van alles wat RTL Z doet en maakt. Hier vind je de app voor Android en hier de app voor iOS. Download 'm snel als je niets wilt missen!

Sociale media & zender

Onze social kanalen blijven gewoon in gebruik: als je niets van RTL Z wilt missen, kun je ons volgen via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube.

Ook onze zender blijft gewoon bestaan zoals je gewend bent, met de nieuwsuitzendingen van onze redactie overdag, en het entertainmentaanbod in de avondprogrammering.

Voor verdere vragen verwijzen we je naar onze pagina met veelgestelde vragen.

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van