Z Today

17.30: Z Today - Hollywood in je reclame

26 april 2016 15:49 Aangepast: 31 juli 2017 16:30

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff en een team van wisselende co-hosts.

Vanavond om 17.30 in Z Today:

Japan koopt de Nikkei-index leeg

De Europese Centrale bank mag dan 80 miljard per maand in de economie pompen, vergeleken met Japan is dat echt kruimelwerk. Daar koopt de centrale bank werkelijk alles wat los en vast zit. In 90 procent van de 250 grootste bedrijven aan de Nikkei-index is de Bank inmiddels grootaandeelhouder in het bedrijfsleven. Hoe gevaarlijk is dat? 

Hollywood in je reclame

Sex and the City-ster Sarah Jessica Parker gaat reclame maken voor Blokker. Een soort Seks and the Blokker zeg maar. Het hoort allemaal bij de reorganisatie die de Blokker doorvoert. SJP is niet de eerste Hollywoodster die door een Nederlands bedrijf gestrikt wordt om producten aan te prijzen. Hoe duur is het eigenlijk om zo'n ster te krijgen? En werkt het ook een beetje?

Hollands goud, nu weer in de kluis van DNB

​De laatste maanden is DNB druk bezig geweest een deel van ons goud, dat verspreid lag in kluizen over de hele wereld, terug te halen naar het thuisfront. RTL Z kreeg de exclusieve kans om een kijkje te nemen in de kluis. Om het goud te filmen én even vast te houden.

 

Dat en meer, vanavond om 17.30, live op RTL Z. 

Eerdere uitzendingen terugkijken? http://www.rtlz.nl/programma/z-today

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van