Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Personal finance

Absurd goedkoop naar New York: retourtje voor 142 euro

26 februari 2019 17:00 Aangepast: 27 februari 2019 07:45
Beeld © Getty

Wie last heeft van vliegschaamte kan maar beter niet verder lezen. Wie wel graag voor een appel en een ei naar The Big Apple vliegt daarentegen wel. Want zo'n goedkoop ticket naar New York hebben we nog niet eerder gezien.

Je baas moet een beetje flexibel zijn met je vakantiedagen, want als je van de absurd goedkope aanbieding gebruik wil maken moet je eind maart een weekje vrij nemen.

Maar dan vlieg je wel voor 142 euro op en neer vanaf Schiphol naar New York. Niet eens met budgetmaatschappijen. Je vliegt heen met Air Canada en terug met Swiss Air. Fatsoenlijke beenruimte en gratis eten en drinken aan boord dus. Wel moet je zowel heen als terug overstappen.

Twee extra citytrips

De heenreis moet je een nachtje doorbrengen in Toronto. Daar land je ’s middags, dus je kunt nog een halve middag en avond sightseeën.

Als je terugvliegt maak je een tussenstop in Zürich. Het kan zijn dat je daar een paar uurtjes moet wachten, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Het vliegveld van Zürich ligt pal naast het centrum en er is een prima spoorverbinding. Een extra citytripje dus.

Nog een dingetje: je vliegt terug vanaf een ander vliegveld in New York.

Meer personen

Andere maar: de prijs geldt alleen als je met meer mensen gaat. Alhoewel, met z'n tweetjes naar New York is toch ook veel leuker? Wacht niet te lang, want het aantal goedkope stoelen op een vlucht is meestal beperkt.

Erg groen ben je natuurlijk niet bezig. Je stoot 1510 kilo CO2 per persoon uit. Omgerekend naar de prijs van het ticket is dat ruim 10,5 kilo CO2 per euro.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Spotgoedkoop vliegen naar Azië: deze prijsvechters doen het

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van