Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Bright

Geen vieze schoenen meer? Koop een regenjas voor je dure sneakers

26 augustus 2017 12:38 Aangepast: 13 november 2017 16:47
Beeld © Dry Steppers

Handig voor wie op een festival vol modder, natte dixies en andere vuiligheid toch die dure sneakers aan wil: een regenjas voor schoenen. Met Dry Steppers hou je je sneakers in weer en wind schoon en zichtbaar.

Ook als je niet op een festival bent kan het een uitkomst zijn. In Nederland komt er regelmatig onverwacht een hoosbui uit de lucht waarbij de straten vol plassen staan. Of wat te denken van herfstbladeren of natte sneeuw? 

Alle schoenen

Het mooie van deze regenjasjes voor je schoenen is dat je ze klein kunt opvouwen en zo altijd bij je kunt hebben mocht het weer erom vragen. Het pakketje trek je uit je tas en past over alle schoenen.

Dat is heel wat anders dan een paar kaplaarzen, die op de heenweg misschien wel een goed plan leken maar bij een droge terugweg totaal overbodig.

Grip

De Dry Stepper zit slim in elkaar. Het plastic is vrij stevig zodat je het vaak kunt hergebruiken. De rits zorgt ervoor dat de dingen nog enigszins pasvorm hebben. Met een trekkoord bovenin zorg je dat er geen water van bovenaf binnenstroomt.

Ook over de onderkant is nagedacht, die is van rubber zodat je grip blijft houden. Dat mag ook wel, want de Dry Steppers kosten 20 dollar. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van