Life

Mark Zuckerberg hoeft niet lang na te denken wat hij aantrekt

25 januari 2016 21:01 Aangepast: 15 oktober 2017 11:18
Beeld © ANP

Na twee maanden vaderschapsverlof is Mark Zuckerberg vandaag weer aan het werk gegaan. Over één ding hoefde hij in elk geval niet lang na te denken: zijn outfit.

Zuckerberg gaf vandaag op Facebook weg hoe zijn kledingkast eruit ziet. Lang zal het niet geduurd hebben om te bepalen wat hij aan zou doen, op zijn eerste werkdag na twee maanden verlof.

First day back after paternity leave. What should I wear?

Geplaatst door Mark Zuckerberg op maandag 25 januari 2016

Zuckerberg staat erom bekend dat hij altijd een grijs t-shirt en blauwe spijkerbroek draagt. Saai? Daar denkt hij anders over. "Ik wil mijn leven vrijmaken op zo'n manier dat ik zo min mogelijk beslissingen hoef te maken over wat dan ook, behalve hoe ik het beste deze community kan bedienen", citeerde The New York Times hem bij een Q&A-sessie.

99 procent aandelen weg
Het vaderschap heeft Zuckerberg sterk beïnvloed. Zo maakte hij kort na de geboorte van zijn dochtertje Max bekend dat hij samen met zijn vrouw 99 procent van de aandelen Facebook weggeeft aan goede doelen, iets wat hem veel lof opleverde.

Hij hoopt er de wereld een stukje beter mee achter te laten. "Kan onze generatie afrekenen met ziektes, zodat jullie veel langer en gezonder zullen leven? Kunnen we de wereld verbinden, zodat jullie toegang hebben tot elk idee, elk mens en elke kans?", schreven hij en zijn vrouw in een Facebookpost aan hun dochter.

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van