We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

Nieuwe site RTL Z

Nieuwe site RTL Z

Highlights

RTL Nieuws is vernieuwd: voortaan volgt u het nieuws terwijl het gebeurt. Met non-stop updates van onze journalisten. In tekst, foto of video, tweets en uitspraken van hoofdrolspelers.

Highlights

Topnieuws
meer stories
Meest gelezen : Geld & Werk
05 juni 2013 07:02, in:

Nieuwe site RTL Z

Welkom op de nieuwe site van RTL Z

Welkom op de nieuwe site van RTL Z

De site van RTL Z is vernieuwd. Wat verandert er allemaal en waar kunt u alles vinden?

De site van RTL Z is vernieuwd. Wat verandert er allemaal?

Allereerst van harte welkom. Op onze vernieuwde site hopen wij u nog beter het financieel-economische nieuws te brengen. Wij zijn nu te vinden onder de tab economie van de site rtlnieuws.nl, maar we zijn ook nog apart benaderbaar via www.rtlz.nl. 

Op de 'home' van RTL Z vindt u natuurlijk nog steeds het economische nieuws. Voor beleggers hebben wij een aparte tab, 'Beurs', waar al het beursnieuws gegroepeerd staat. Het gaat dan niet alleen om hoe de koersen zich op de belangrijkste beurzen ontwikkelen, maar ook het nieuws achter een 'goede' of 'slechte' beurs. Specifiek bedrijfsnieuws, grote beleggers die een belang nemen of juist afbouwen en natuurlijk meningen van analisten, de zogenaamd Market talks.

Bij belangrijk nieuws waar veel meer over te vertellen bouwen we een zogenoemde Story. Hier groeperen we al het nieuws over belangrijk nieuws, bijvoorbeeld in het geval van cijfers over de huizenmarkt of pensioenen. Onze stories vindt u aan de rechterkant. In de grote linkerkolom is bij een artikel in rood aangegeven om welke story het gaat. Daar kunt u dus nog veel meer vinden over het item.

Heeft u opmerkingen? Mail ons via [email protected]

05 juni 2013 06:28, in:

Nieuwe site RTL Z

Al het beursnieuws onder kopje Beurs

Al het beursnieuws onder kopje Beurs

In onze nieuwe website kunt u als belegger het beursnieuws nog beter volgen via de tab Beurs.

In onze nieuwe website kunt u als belegger het beursnieuws nog beter volgen via de tab Beurs. 

Hier staat al het beursnieuws gegroepeerd: niet alleen hoe de koersen zich op de belangrijkste beurzen ontwikkelen, maar ook het nieuws achter een 'goede' of 'slechte' beurs. Specifiek bedrijfsnieuws, grote belegges die een belang nemen of juist afbouwen en natuurlijk meningen van analisten, de zogenaamd Market talks.