Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

03 december 2014 16:14

Nieuw bij RTL Z: Friday Afternoon

Nieuw bij RTL Z: Friday Afternoon

Vanuit Hotel New York in Rotterdam blikt presentator Rens de Jong samen met zijn gasten terug op de afgelopen week. Deze week met Jeroen van der Veer, oud-topman van Shell, de populairste YouTubers en twee innovatieve ideeën bij de Pitch. Vrijdag om 16:00 uur op RTL Z.

Nederlandse koffie en zonnepanelen zonder dak
De Pitch is deze week in handen van Robert Nijhof en Sven Pluut, die allebei komen vertellen over hun innovatieve idee. Robert Nijhof brengt samen met zijn compagnon Jits Krol de eeuwenoude Deochi Keoppi of Dutch Coffee uit Zuid-Korea, weer terug naar Nederland.

En Sven Pluut startte een speciaal crowdfundingplatform, waar Nederlanders zonder eigen dak en al vanaf 25 euro kunnen investeren in zonnepanelen. 

En waarom zijn Youtubers zo ongekend populair?
Vele duizenden Youtubers (video-bloggers) uploaden dagelijks hun filmpjes op Youtube, over hun dagelijks leven, games, beauty of auto’s. Hun bereik is enorm: bij sommige video’s lopen de views in de vele miljoenen. Steeds meer bedrijven hebben de potentie van dit grote bereik in de gaten. 

Friday Afternoon praat hier deze week over door, met aan tafel:  Eugène Hendrikx, Country Manager Benelux Divimove, het grootste Multi Channel Network van Europa en de succesvolle YouTubers David Harms en Monica Geuze

De zakenweek met Pieter Zwart
Pieter Zwart is de eindbaas, zoals hij zichzelf noemt, van Coolblue, een van ’s lands grootste en meest succesvolle webwarenhuizen. Op deze pakjesavond geeft deze jonge entrepreneur zijn kijk op de afgelopen zakenweek. Ook vertelt hij over de inspirerende business-filosofie achter zijn bedrijf.

 

 

 

Topnieuws