We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

24 december 2013 16:48

Analisten maken weer een goed resultaat: 11% beter dan gemiddeld

Koopadvies van analisten had je dit jaar maar beter kunnen opvolgen, want de aandelen die zij dit jaar adviseerden deden het beter dan de rest van de beurs. Dat blijkt uit een onderzoek naar de adviezen van analisten van 20 banken door Dirk Gerritsen van de Universiteit Utrecht. Het is al voor derde jaar op rij dat koopaanbevelingen beter scoren dan gemiddeld. Maar pas op als de beurs gaat dalen, dan zitten analisten er wel vaak naast.

Eenn koopadvies van analisten had je dit jaar maar beter kunnen opvolgen, want de aandelen die zij dit jaar adviseerden deden het beter dan de rest van de beurs. Dat blijkt uit een onderzoek naar de adviezen van analisten van 20 banken door Dirk Gerritsen van de Universiteit Utrecht.

Het is al voor derde jaar op rij dat koopaanbevelingen beter scoren dan gemiddeld. Maar pas op als de beurs gaat dalen, dan zitten analisten er wel vaak naast. Bekijk nu het integrale interview van Hella Hueck met Gerritsen (bijna 7 minuten).

Topnieuws