Online Seminar

Welke aandelen zijn het kopen waard? Beleg in deze top 11

01 november 2021 20:30 Aangepast: 06 april 2022 14:23
Beursexperts Bob Homan en Sander van Baren over beleggingskansen Beeld © RTL Z Online Seminar

Beginnende belegger of loop je al een tijd mee, beleggingstips komen altijd van pas. Zeker als ze uit de koker van topbelegger Bob Homan (vermogensbeheerder ING) en Sander van Baren (hoofd Sprinters ING) komen. Tijdens het Online Seminar deelden zij hun visie over in welke 11 aandelen je momenteel het best kunt stappen, welke markten interessant zijn en of sprinters een aanrader zijn.

Tijdens het live Online Seminar ging Janneke Willemse in gesprek met de twee deskundigen. Als vermogensbeheerder weet Bob wat de huidige status van beleggingsland is. Want welke praktische beleggingskansen biedt het huidige beleggingslandschap? Samen met Sander maakte hij een ronde langs de elf sectoren die wereldwijd door indexbouwers worden onderscheiden. Per beleggingscategorie werd het meest aantrekkelijke aandeel van dit moment besproken.

Als hoofd Sprinters bij ING weet Sander het fijne van beleggen met hefbomen, een vernuftige en risicovolle manier om op koersbewegingen in te spelen. Waar liggen kansen en waarom kun je beter voorzichtig zijn met hoge hefbomen? Krijg praktische tips.

Leer waar de experts bij het wel of niet kiezen voor aandelen op letten. Neem de tips ter harte en oefen ermee in het RTL Z Beursspel.

Gemist? Bekijk onderstaand de video terug.

Beleggen voor beginners: doe mee aan het Beursspel

Overweeg je om de beursvloer op te gaan, alleen voel je eerst iets voor het credo 'oefening baart kunst?' Dan is het RTL Z Beursspel iets voor jou. Van 1 november t/m vrijdag 10 december wordt het beleggingsspel gespeeld. Leer beleggen zonder financiële risico's te lopen. Beleggen doe je namelijk met €100.000 speelgeld. Houd het beursnieuws in de gaten, (ver)koop aandelen en trek lering uit gemaakte keuzes. Eindig je na de spelperiode met de hoogste beleggingsportefeuille in het klassement, dan win je een dag leven als miljonair. 

Tussen 28 oktober en 10 december praten Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Durk Veenstra je elke donderdag om 9:45 en vrijdag om 9:15 op tijdens Beursspel TV op RTL Z bij over het laatste beursnieuws en geven de deskundigen specifieke speltips, zodat je je rendement kunt vergroten én hoe je na het Beursspel de stap zet om in het echt te beleggen.

Meld je hier aan voor het Beursspel (aanmelden kan gedurende de hele speelperiode). 

RTL Z Online Seminars

Jaarlijks organiseert RTL Z diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van