Van onze partner Online Seminar

Online Seminar (26/10): Willem Middelkoop over de inflatiegolf, The Big Reset en Bitcoin

21 oktober 2021 10:10 Aangepast: 21 oktober 2021 19:49
Willem Middelkoop praat je bij over de financiële wereld Beeld © RTL Z

Hoe staat de financiële wereld ervoor? Kan de mondiale golf van geldcreatie eindigen in hyperinflatie? En waarom verzamelen veel landen liever goud, dan Bitcoins? In het online seminar op dinsdagavond 26 oktober deelt Willem Middelkoop zijn visie.

Al ruim 20 jaar doet Willem Middelkoop onderzoek naar ons financiële systeem. Een gebied waar op dit moment, mede door de coronapandemie, veel gaande is. Of er een hyperinflatie in het verschiet ligt? Dat vermoedt hij niet. Wél verwacht hij dat het financiële systeem in korte tijd behoorlijk zal veranderen, een tendens die hij ook in zijn bestseller 'The Big Reset' heeft beschreven. Centrale bankiers hebben nog één troef achter de hand: goud. 

Als voormalig beurscommentator bij RTL Z en oprichter van Commodity Discovery Fund, een fonds dat zich bezighoudt met beleggingen in bedrijven (waar hij in 2020 een brutorendement van 85% mee behaalde), is hij de aangewezen persoon als het gaat om beleggingen. Vandaar ook dat de fondsmanager het online seminar zal afsluiten met tips over hoe hij zijn persoonlijke beleggingsportefeuille opbouwt.

Tijdens het live-seminar is het mogelijk om vragen aan Willem Middelkoop te stellen. Roland Koopman zal het gesprek leiden. 

Meld je gratis aan voor het online seminar

Ben je geïnteresseerd in het wel en wee van de huidige financiële situatie en hoe je er zelf de vruchten van kunt plukken? Markeer dan aanstaande dinsdag 26 oktober 20:30 uur in de agenda.

Aanmelden kan hier.

RTL Z Online Seminars

Jaarlijks organiseert RTL Z diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar

Miniatuurvoorbeeld
Terugblik Online Seminar 2020

Kijk mee: alles over goud met Willem Middelkoop

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van