Ga naar de inhoud
Van onze partner Online Seminar

Kijk terug: online seminar over inflatie, rente en The Big Reset

Willem Middelkoop over de huidige beurssituatie Beeld © RTL Z

In het online seminar van dinsdag 26 oktober jl. delen voormalig beurscommentator Willem Middelkoop en huidig beurscommentator Hans de Geus hun visie op de status van de financiële wereld.

Hoe staat de financiële wereld ervoor? Is het noodzakelijk om ons financiële stelsel te resetten? Waarom verzamelen veel landen liever goud, dan Bitcoins? En ligt er een hyperinflatie in het verschiet? Beide heren verwachten dat er zeker in korte tijd behoorlijk veel zal veranderen, maar voor een hyperinflatie hoeven we (voorlopig) niet bang te zijn.

Moraal van het verhaal: achter de schermen gebeurt er veel om tot grote veranderingen in ons financiële systeem te komen. Middelkoop: "Hebben we in 2030 weer een seminar en kijken we dan terug, dan zouden we zeggen 'wat is er de laatste tien jaar toch veel veranderd', terwijl nu we er middenin zitten we het geeneens zo doorhebben."

Bekijk onderstaand de samenvatting van het seminar.

RTL Z Online Seminars

Jaarlijks organiseert RTL Z diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar

Dit online seminar werd mede mogelijk gemaakt door Commodity Discovery Fund

Kijk
Terugblik Online Seminar 2020
Kijk mee: alles over goud met Willem Middelkoop