Ga naar de inhoud
Van onze partner VanEck ETF's

Kijk mee: alles over goud met Willem Middelkoop

Willem Middelkoop beantwoordt al je vragen over beleggen in goud. Beeld © RTL Z

Het afgelopen jaar bereikte de goudprijs recordhoogten. Is goud daarmee een verstandige aanvulling op jouw beleggingsportefeuille? In een speciaal seminar vertelt Willem Middelkoop alles wat je als belegger moet weten over goud. Vanavond live, om 20.30u!

In tijden van onrust vluchten beleggers naar goud en andere grondstoffen. Toch leek de laatste jaren de populariteit van het edelmetaal een beetje af te nemen. De recente coronacrisis bracht daar verandering in. Goud is herontdekt als onderdeel van een goed uitgebalanceerd portfolio.  

Onder leiding van Janneke Willemse vertellen Martijn Rozemuller (VanEck ETF'S) en Willem Middelkoop alles wat je moet weten over beleggen in goud. 

Kijk hier vanavond live mee en stel je vragen. 

 

Goudprijs
Lees meer
Goudprijs naar record: voor het eerst boven de 2000 dollar

Stel je vragen aan Willem Middelkoop 

Willem Middelkoop is al jaren groot voorstander van beleggen in goud en andere grondstoffen en edelmetalen. Hij richtte zelfs een fonds op rondom de sector. Middelkoops CD Fund profiteert momenteel flink van de stijgende prijzen, maar is dat wel vol te houden? 

Ook met VanEck ETF's kun je in goud beleggen. Wat is het verschil tussen het fonds van Middelkoop en de ETF's die VanEck en andere partijen aanbieden? Dat legt Martijn Rozemuller uit. 

Kijkers kunnen zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio. Dus wil je meer weten over beleggen in goud? Meld je dan snel, gratis en vrijblijvend aan, en kom in de show! 

RTL Z Online Seminars

RTL Z organiseert dit jaar diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar