Events

RTL Z en De Ondernemer gaan samenwerking aan

19 september 2019 14:13 Aangepast: 19 september 2019 14:20
Beeld © Nathan Reinds

RTL Z en De Ondernemer bundelen vanaf dit najaar hun krachten met als aftrap de Week van de Ondernemer en als hoogtepunt het MKB Ondernemerscongres. De samenwerking is onderdeel van de bredere alliantie tussen RTL en DPG Media, die vorig jaar is gestart.

De Week van de Ondernemer is gepland van 28 oktober tot en met 2 november. Zowel RTL Z als De Ondernemer zetten een week lang het ondernemerschap extra in de spotlight.

Met video's, artikelen in dagbladen, interviews en een speciale programmering op RTL Z worden ondernemers in het zonnetje gezet. Het hoogtepunt van deze week is de grote finale tijdens het MKB Ondernemerscongres op donderdag 31 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Grootste MKB-event van Nederland

Het MKB Ondernemerscongres, onderdeel van RTL Z, vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats en is het grootste MKB-event van Nederland waar kennis, inspiratie en netwerken voor MKB-ondernemers centraal staan. Ook worden er keynotes verzorgd door topondernemers als Peer Swinkels, Björn Kuipers en Ben Tiggelaar. 

Joris van Lierop, uitgever RTL Nieuws: "Met deze samenwerking zetten we een nieuwe en logische stap in de strategie van RTL Z om ondernemers nog beter te bereiken en vooruit te brengen. We zien de afgelopen jaren al een groei in bereik en bezoekers van het MKB Ondernemerscongres. Samen met De Ondernemer zetten wij een nog sterkere gezamenlijke propositie in de markt voor zowel deelnemers als zakelijke partners."

RTL Z ging langs bij John van Zweden, één van de sprekers op het MKB Ondernemerscongres:

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van