Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Events

Kijk terug: MKB Ondernemerscongres met Joop van den Ende, Ilja Gort, e.v.a.

01 november 2018 06:15 Aangepast: 01 november 2018 20:44
Beeld © Mkb Ondernemerscongres 2017

Donderdag was het weer tijd voor een van de grootste ondernemersevents van Nederland weer los: het MKB Ondernemerscongres. 2500 bezoekers mochten leren van een reeks topondernemers, van Joop van den Ende tot Jimmy Nelson. Kijk hier terug.

Niet bij het MKB Ondernemerscongres kunnen zijn? Geen nood, je kunt hieronder terugkijken naar onze uitzendingen met topsprekers.

Een gestructureerd leven, met Tom Coronel en Kim Spinder

Als ondernemer zitten er meestal te weinig uren in je dag. In deze uitzending schuiven coureur, ondernemer en duizendpoot Tom Coronel en innovatiegoeroe Kim Spinder aan om te praten over het besparen van tijd. Hoe doet een (over)actief persoon als Coronel dat? En welke tips heeft Kim Spinder, die ondernemers helpt om slimmer te werken? 

Robots en de arbeidsmarkt: risico of zegen?

Robots komen eraan, en nemen een deel van ons werk over. Hoe sluiten we vriendschap met deze potentiële vijand? We praten erover met Marjolein ten Hoonte, directeur arbeidsmarkt bij Randstad, en Joost Broekens, assistent-professor  aan de TU Delft en oprichter van Interactive Robotics, dat 'sociale robots’ maakt. Maar: robots blijven horken. Ze kunnen wel helpen in de klas, maar geen verdrietige kinderen troosten.

Jimmy Nelson: fotograaf, wereldreiziger, kunstenaar en ondernemer

Dan is het tijd voor een duizendpoot. De Britse Jimmy Nelson is fotograaf, journalist, wereldreiziger en kunstenaar. Van zijn boek Before They Pass Away werden 250.000 exemplaren verkocht. Inmiddels ligt er een nieuw fotoboek op de planken, en exposeert hij volgend jaar in 45 musea. Zijn naam is een merk geworden, hij is dus ook nog eens ondernemer. Hoe organiseert hij dat?

Sterke namen, sterke merken? Met Jaap Korteweg en Ilja Gort

Of het nu over wijn gaat van een 'echte kenner' of vleesvervangers van een heuse akkerbouwer: vegaslager Jaap Korteweg en wijnconnaisseur Ilja Gort maken producten die als warme broodjes over de toonbank gaan. Het zijn de ondernemers achter sterke merken, maar hoe kregen ze dat voor elkaar? En hoe houd je dat publiek vast? Schakel om 20.15 in voor plantaardige worstjes en slobberwijn.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van