Ga naar de inhoud
Online seminar

Webinar manager 2.0: Big Data, Big Opportunities

Big Data: je ontkomt er niet meer aan als moderne manager. Welke kansen en verdienmodellen bieden Big Data het bedrijfsleven?

En aan de keerzijde: wat zijn de risico’s met het oog op internetveiligheid en privacy? Belangrijke vragen voor jou als manager 2.0, de manager van morgen, die wil weten wat er speelt en daar ook naar handelt.

Dus “tune in” en doe mee met het gratis webinar van RTL Z en de Open Universiteit, woensdag 11 oktober, vanaf 20.30 uur.

Meld je hier aan voor het live webinar. Deelname is gratis en zonder verplichtingen.

Waarom een webinar?

De digitale ontwikkelingen in het bedrijfsleven gaan razendsnel. Als manager in o.a. accountancy & finance of supply chain management is het zaak dat je up to date blijft en wetenschappelijke kennis omzet naar concrete oplossingen.

Je antwoord krijgt op vragen als: Hoe optimaliseer je als bedrijf je cyber security? Hoe stop je cybercriminelen? Maar ook: Hoe kunnen big data de groei van je bedrijf bevorderen? Het webinar vanuit de RTL-studio duurt een uur. Via de chat kun je live je vragen stellen aan de moderatoren en sprekers en discussieer je mee over de kansen en bedreigingen van Big Data.

Praktische tips experts

Een viertal coryfeeën van de Open Universiteit biedt je in dit webinar de nodige handvaten en praktische tips. Professor dr. Marko van Eekelen (hoogleraar softwaretechnologie) en dr. ing. Harald Vranken (hoofddocent informatica) nemen je daarvoor mee in de complexe wereld van Big Data en digitale veiligheid.

Prof. dr. ir. Remko Helms is hoogleraar Informatiekunde en Business Intelligence en Data Science specialist. Prof dr. ir. Harold Krikke (hoogleraar Supply Chain) is expert in veranderingsprocessen naar een duurzame samenleving, hij vertelt je wat de overheid daarin verwacht van bedrijven. 

Open Universiteit

De Open Universiteit houdt de vinger aan de pols. Onze opleidingen combineren kennis met de actualiteit en helpen je de vertaalslag te maken van wetenschappelijk inzicht naar concrete oplossingen. Bij de Open Universiteit studeer je online. Waar en wanneer jij wilt dus. Met persoonlijk contact met docenten en medestudenten. En een erkende universitaire titel als “beloning”.

Het seminar wordt gepresenteerd door Janneke Willemse van RTL Z.

Onderwerpen die we zeker bespreken:

1.            Waar zijn bedrijven mee bezig, welke problematiek speelt er?
2.            Hoe kun je als manager up to date blijven als de ontwikkelingen zo snel gaan?
3.            Hoe houdt de Open Universiteit de vinger aan de pols?
4.            Hoe integreert de Open Universiteit de kennis en actualiteit in de opleidingen?
5.            Hoe kun je als manager de vertaalslag maken van wetenschappelijk inzicht naar concrete oplossingen?