Ga naar de inhoud
Cryptocurrency

De tweede Grote Cryptoshow: altcoins, move over bitcoin

Beeld © RTL Z

Wil jij alles weten over altcoins? Kijk dan aanstaande dinsdag bij RTL Z om 20.30 uur naar 'De Grote Cryptoshow: altcoins, move over bitcoin!'.

Is bitcoin yesterday's news? De wereld is alweer verder getrokken en kijkt nu naar ethereum, ripple, en talloze andere cryptomunten. 

In de tweede Grote Cryptoshow van RTL Z kijken we naar deze zogenoemde altcoins. Hoe zit het met de platforms erachter, moet je instappen en zo ja, hoe doe je dat verstandig? En hoe zit het met die ICO's (cryptobeursgangen) en het toezicht? 

Met bekende crypto-experts als Robert Reinder Nederhoed (Biccur.com), Paul Buitink (Reinvent.Money), Justin Bons (Cyber Capital), Ivo Jonkers (cryptobelegger), Thomas van der Bijl (Follow Coin) en Joost van der Plas (CryptoCrunch). 

Kijk hieronder de show terug:

Aanmelden & vragen stellen

De Grote Cryptoshow wordt gepresenteerd door Frederieke Hegger en Roland Koopman. Aanmelden om mee te praten en vragen te stellen kan hier.

Let op: de eerste aflevering van de Grote Cryptoshow was een groot succes, maar het aantal mensen dat mee kan doen aan de online seminar is beperkt. Mocht je te laat zijn met inschrijven: de stream zal ook te volgen zijn op RTLZ.nl en Twitter, Facebook en Youtube. Dat is alleen de stream; vragen stellen en verdere interactie is daar niet mogelijk.

Dit RTL Z Online Seminar wordt mede mogelijk gemaakt door Cyber Capital, Investing in a digital future.

De eerste Grote Cryptoshow nog niet gezien? Kijk hieronder: