Cryptocurrency

Deze dominatrix laat mannen cryptocurrencies minen en verdiende daar al een miljoen mee

21 december 2017 15:51 Aangepast: 21 december 2017 16:14
Beeld © Theodora

Een groep mannen laat hun computers dag en nacht draaien om cryptocurrencies te minen voor een vrouw: de Franse dominatrix Theodora, die naar eigen zeggen al meer dan een miljoen euro verdiende met het accepteren van digitale munten.

Theodora is een zogeheten financiële dominatrix (findomme): mannen geven haar cadeautjes of geld en halen daar seksueel genot uit. De giften wisselen van een paar dollar tot soms wel 100.000 dollar. 

Minen

Al acht jaar is Theodora actief als findomme, en de laatste vier jaar accepteert ze ook cryptocurrency-betalingen en laat ze mannen voor haar minen, zoals het genereren van nieuwe cryptocurrencies heet. Door de stijgende koersen zijn haar digitale munten flink meer waard geworden, waardoor ze naar eigen zeggen miljonair is geworden.

En daar houdt het niet op: Theodora is nu ook een website begonnen waar fans hun computerkracht kunnen inzetten om de cryptocurrency Monero te minen. Op die manier verdient ze een aardig zakcentje, vertelt ze tegen MarketWatch.

In tweets roept Theodora mannen op om lid te worden van haar crypto slave farm, de term voor de groep mensen die voor haar Monero aan het minen is.

Miniatuurvoorbeeld

Theodora is ooit begonnen met het accepteren van cryptocurrencies omdat betaaldienst PayPal donaties aan sekswerkers weigert. Inmiddels heeft ze een portfolio van acht verschillende cryptocurrencies, en schat Theodora zo'n 7000 tot 10.000 dollar per maand in cryptocurrencies te verdienen.

69 dollar per minuut

De gedomineerde mannen hebben overigens nooit seks met Theodora: ze ontmoeten haar niet eens. Als ze haar willen bellen kost hen dat 25 dollar per minuut, waarna ze vervolgens worden genegeerd. Wil je haar stem horen? Dat betaal je 69 dollar per minuut, en krijg je hoogstwaarschijnlijk te horen dat je niets waard bent.

Bij een deel van haar klanten, die ze liefkozend 'human ATM's' noemt, beheert ze ook de bankrekening en analyseert ze met welk bedrag de mannen kunnen rondkomen. De rest neemt ze in. "Financiële dominantie betekent niet alles nemen en hen achterlaten op de straat, de fetisj wordt goed gecontroleerd en is met instemming van de man", zegt tegen MarketWatch.

Volgens Theodora zijn het vooral machtige mannen als politici en ceo's die door een vrouw gedomineerd willen worden, omdat zij al de hele dag de controle hebben. "En het opgeven van hun financiële controle is een tastbaar machtsinstrument voor hen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van