Ga naar de inhoud
Van onze partner Rabobank

Vandaag live te volgen: Uitreiking Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022

Finalisten van de RDI 2022

Op donderdag 19 mei (vandaag dus) reikt Rabobank voor de negentiende keer de Rabo Duurzame Innovatieprijs (RDI) uit aan duurzame startups die er echt toe doen. De uitreiking vindt plaats op de Floriade en RTL Z is er natuurlijk bij. Dus stem je televisie vandaag vanaf 12.15 uur af op RTL Z en volg de finale live!

Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs stimuleert de Rabobank bedrijven en start-ups mee te werken aan innovatieve oplossingen die er écht toe doen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt in de categorieën Voedseltransitie, Vitale Gemeenschap & Zorg, Circulair ondernemen en Energietransitie. Dit jaar is er voor het eerste een vijfde winnaar, deze wordt gekozen door de leden van Rabobank. Alle winnaars krijgen begeleiding, coaching en een geldbedrag van maar liefst twintigduizend euro.

De finalisten

Per categorie gaan drie start-ups door naar de finale. In de categorie Voedseltransitie zijn No Palm Ingredients, SUNT | The Banana Factory en Deepbranch geselecteerd. Binnen Vitale gemeenschappen & zorg zijn Balance Belt, Psylaris en EGC-Exellence de drie kanshebbers. Circulair ondernemen kent een top 3 bestaande uit One Third, Magie Creations en CORE. En in de categorie  Energietransitie hebben Venturi, HoCoSto en Albatrozz met verve hun conculega's achter zich gelaten.

Volg de uitreiking live

De finale wordt vandaag vanaf 12.15 uur uitgezonden op RTL Z, live vanaf de Floriade. Verwacht een feestelijke dag, waarbij de duurzame start-ups van ons land een welverdiend podium krijgen. 

Volg de finale en uitreiking op donderdag 19 mei vanaf 12.15 uur live bij RTL Z.