Van onze partner BTC Direct

Leven van bitcoin? De Nederlandse 'Bitcoin Family' doet het al jaren

25 januari 2022 13:38 Aangepast: 26 januari 2022 14:36
Didi Taihuttu deelt zijn bijzondere bitcoinverhaal Beeld © RTL Z Crypto

Elke week spreekt presentator Rens de Jong in RTL Z Crypto met een speciale gast over de wereld van crypto's. Deze week gaat hij (digitaal) in gesprek met Didi Taihuttu, bekend van 'Bitcoin Family' en digital nomad. Kijk hier het interview terug.

In 2017 gooiden Taihuttu en zijn gezin het roer om, nadat ze zagen hoe bizar goed het met hun bitcoins ging. Ze verkochten hun volledige hebben en houwen - van huis tot speelgoed - om het om te zetten in nog meer bitcoins. Iets wat hen geen windeieren heeft gelegd. Inmiddels leven ze hun droom: ze reizen als digital nomads de wereld over, maken veel herinneringen en zijn gelukkiger dan ooit.

"Je leeft op een valuta die volledig tegen alle inflaties inbokst, waardoor het leven steeds goedkoper wordt. Een heel apart gevoel!" aldus Taihuttu. 

Hoe warmpjes zit hij er nu met zijn familie bij? Hoe wist hij dat het een goed idee was om al zijn eieren in één mandje te stoppen? Hoe gaat hij om met de veiligheid van zijn bitcoins? En hoe denkt hij dat bitcoin zich de komende jaren zal ontwikkelen?

Kijk het volledige interview terug of meld je hier aan voor het volgende RTL Z Crypto Seminar.

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is van 6 t/m 22 december en van 3 januari t/m 9 februari 2022 wekelijks op dinsdag en woensdag (9:15 uur en 17:45 uur) op RTL Z te zien. Zelf aan de slag met crypto's? Maak een account aan bij BTC Direct.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De essentie van bitcoin: wat hebben we er (wereldwijd) aan?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van