Ga naar de inhoud
Van onze partner Rabobank

Laatste kans: zendtijd en €20.000 prijzengeld voor duurzame start-ups

Heb jij als start-up een duurzame innovatie in handen die er écht toe doet? Laat van je horen en doe mee aan de Rabo Duurzame Innovatieprijs, een ondernemersprijs voor duurzame dwarsdenkers. Aanmelden kan nog slechts tot en met donderdag 27 januari.

Waarom aan de RDI 2022 meedoen?

Eureka! Je hebt een innovatie bedacht dat aan een maatschappelijk vraagstuk en een duurzame wereld werkt. Dikke kans dat je het van de (digitale) daken wil schreeuwen en collectief Nederland met jouw merk kennis wil laten maken. Alleen waar te beginnen? Hoe op te vallen? En hoe als bedrijf verder te groeien en meer maatschappelijke impact te maken? De Rabo Duurzame Innovatieprijs (RDI 2022) kan de springplank zijn die jouw start-up nodig heeft. 

Voor de negentiende keer wordt de gerenommeerde ondernemersprijs in vier categorieën (voedseltransitie, vitale gemeenschappen & zorg, circulair ondernemen en energietransitie) uitgereikt. Een prijs waarmee al menig start-up een stap (of twee, drie) vooruit heeft kunnen zetten. Dit is wat deelname aan de RDI 2022 oplevert:

  • Als deelnemer kom je in een umfeld van innovatieve ondernemers en bedrijven terecht, waarmee je je netwerk een flinke boost geeft;
  • Bovendien is het deelnameproces erg leerzaam en nuttig;
  • Als winnaar (vier categorieën, dus vier winnaars) win je €20.000;
  • Daar bovenop mag je meedoen aan een speciaal accelerator programma van Yes!Delft, een organisatie dat innovatieve ideeën naar succesvolle ondernemingen weet om te zetten;
  • En last maar zeker not least: zendtijd op RTL Z. Een prachtig podium om een groot publiek over jouw innovatie te vertellen.

Laatste kans: schrijf je in

Valt jouw start-up binnen de categorie 'duurzame dwarsdenkers met innovatieve oplossingen die het verschil maken?' Bestaat de start-up maximaal drie jaar? En wil jij heel Nederland kennis laten maken met jouw innovatie? Schrijf je dan uiterlijk donderdag 27 januari hier voor RDI 2022 in.

Dat laatste zetje nodig? Het enthousiasme van Corjan van FUMI Ingredients, winnaar van de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2019, werkt aanstekelijk. 

Rabo
Lees ook:
Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023