Van onze partner Deloitte

Vloerontwikkelaar i4F sleept Excellence Award 'Strategy' in de wacht

28 mei 2021 09:24 Aangepast: 10 juni 2021 13:02
John Rietveldt over het winnen van de Excellence Award Beeld © RTL Z

Dit jaar hebben 21 bedrijven de titel 'Best Managed Company 2021' gekregen. Bedrijven die weten hoe ze een bedrijf moet leiden. Vier van hen hebben daar bovenop de Excellence Award in ontvangst mogen nemen. Eén van de gelukkigen is i4F. Lees hier waarin zij excelleren.

Best Managed Companies 2020/2021

Voor de twaalfde keer zijn de best geleide, niet-beursgenoteerde bedrijven van Nederland gekozen. Jaarlijks wordt hier tijdens een feestelijke avond met de uitreiking van de titel 'Best Managed Company' en Excellence Awards op geproost. Ondanks dat het deze editie in een corona-vriendelijk jasje was gestoken, maakten de intieme setting, de black tie dresscode en een gezellige sfeer het tot een geslaagde avond. 

Excellence Award: Strategy

Eén van de Excellence Awards ging naar i4F. Deze professional in de internationale vloerenindustrie excelleerde volgens de jury in de categorie Strategy. Bij deze Award staan de missie, visie en lange termijndoelen van de organisatie centraal. Verder wordt er bij deze categorie geïnventariseerd hoe het bedrijf haar strategie ontwikkelt, uitvoert en communiceert. Volgens de jury is i4F er uitstekend in geslaagd om een duidelijke visie krachtig in de hele organisatie door te vertalen.

John Rietveldt, CEO van i4F is heel blij dat zijn bedrijf deze prestigieuze prijs mee naar huis heeft mogen nemen. "We zijn razendtrots waar we voor staan en waar we vandaan komen. In vijf jaar tijd hebben we een wereldstandaard gecreëerd. Iets wat je met een fantastisch team samen doet."

De Excellence Award is voor i4F een erkenning dat ze goed bezig zijn. "In onze optiek staan we nog steeds aan het begin van nog iets veel beters en groters. Met een lichtelijk herziene strategie voor de komende vijf jaar gaan we nieuwe stappen zetten." Grote kans dat we i4F vaker bij de Best Managed Companies voorbij zien komen.

Bekijk hier het volledige interview met de winnaar.

Wil jij jouw bedrijf aanmelden voor het Best Managed Companies 2021/2022 programma? Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van