Ga naar de inhoud
Van onze partner Deloitte

Best Managed Company TMC ook met een Excellence Award naar huis

Emmanuel Mottrie over het winnen van de Excellence Award Beeld © RTL Z

Dit jaar zijn er 21 bedrijven met de titel 'Best Managed Company 2021' bekroond. Bedrijven die weten hoe ze een organisatie moet leiden. Vier van hen hebben daar bovenop de Excellence Award in ontvangst mogen nemen. Eén van de uitblinkers is TMC. Lees hier waarin zij excelleren.

Best Managed Companies 2020/2021

Voor de twaalfde keer zijn de best geleide, niet-beursgenoteerde bedrijven van Nederland gekozen. Jaarlijks wordt hier tijdens een feestelijke avond met de uitreiking van de titel 'Best Managed Company' en Excellence Awards op geproost. Ondanks dat het deze editie in een corona-vriendelijk jasje was gestoken, maakten de intieme setting, de black tie dresscode en een gezellige sfeer het tot een geslaagde avond. 

Excellence Award: Governance & Finance

De Excellence Award voor Governance & Finance ging naar technology consultant TMC. In deze categorie zijn het dagelijkse bestuur en toezicht, financiële prestaties en het financieel vermogen geanalyseerd. Wat de jury in het bijzonder prijst, is het adequate handelen van deze internationale speler op de crisis.

Emmanuel Mottrie, CEO TMC: "We zijn bijzonder vereerd en trots. Deze Award is een steun en opsteker om met nog meer toewijding verder te werken om ons doel en purpose te realiseren. Oftewel, het meest sexy bedrijf van en voor ingenieurs te worden. Door deze award weten we dat we op de goede weg zitten."

Bekijk hier het volledige interview met de winnaar.

Wil jij jouw bedrijf aanmelden voor het Best Managed Companies 2021/2022 programma? Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

Bron: RTL Z