Van onze partner Deloitte

Louwman Group wint Excellence Award: 'Familiecultuur met een Japanse twist'

29 mei 2021 11:26 Aangepast: 31 mei 2021 17:41
Eric Louwman over het winnen van de Excellence Award Beeld © RTL Z

Jaarlijks worden de best geleide bedrijven met de titel 'Best Managed Company' bekroond. Dit jaar hebben 21 bedrijven bewezen dat zij excelleren in sterk leiderschap. Vier van hen hebben daar bovenop de prestigieuze Excellence Award gekregen. Eén van de gelukkigen is Louwman Group.

Best Managed Companies 2020/2021

Voor de twaalfde keer zijn de best geleide, niet-beursgenoteerde bedrijven van Nederland gekozen. Jaarlijks wordt hier tijdens een feestelijke avond met de uitreiking van de titel 'Best Managed Company' en Excellence Awards op geproost. Ondanks dat het deze editie in een corona-vriendelijk jasje was gestoken, maakten de intieme setting, de black tie dresscode en een gezellige sfeer het tot een geslaagde avond. 

Excellence Award: Culture & Commitment

Onder de 21 Best Managed Companies werd een Excellence Award in de categorie Culture & Commitment uitgereikt. Familiebedrijf Louwman Group, een bedrijf "met passie om mensen te bewegen" sleepte de award in de wacht. Volgens de jury weten zij als geen ander de 'mensfactor' in hun bedrijf te verweven. De cultuur staat in dienst van de klant. 

Waar Louwman Group tot vier jaar terug naar eigen zeggen te weinig aandacht aan haar bedrijfscultuur besteedde, is dat sindsdien veranderd. Dat dit wordt erkend, wordt door Eric Louwman, President Louwman Group, als iets prachtigs gezien. "Ik ben hier ontzettend trots op. Met name over de categorie Culture & Commitment waarin we gewonnen hebben. Dit is iets wat ons heel na aan het hart is, en waar we de afgelopen jaren veel energie in hebben gestoken. Dat we hier nu deze prijs voor krijgen, is natuurlijk fantastisch!"

Bekijk hier het volledige interview met de winnaar.

Wil jij jouw bedrijf aanmelden voor het Best Managed Companies 2021/2022 programma? Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van