Ga naar de inhoud
Van onze partner Deloitte

First Impression wint Excellence Award 'Capabilities & Innovation'

Ron Haans en Koen Wouters over het winnen van de Excellence Award Beeld © RTL Z

Jaarlijks kunnen niet-beursgenoteerde organisatie meedoen aan het Best Managed Companies programma. Dit jaar mogen 21 bedrijven de titel 'Best Managed Company 2021' dragen. Bedrijven die weten hoe ze een business moet leiden. Vier van hen hebben daar bovenop de Excellence Award in ontvangst mogen nemen. Eén van de gelukkigen is First Impression. Lees hier waarin zij excelleren.

Best Managed Companies 2020/2021

Voor de twaalfde keer zijn de best geleide bedrijven van Nederland gekozen. Jaarlijks wordt hier tijdens een feestelijke avond met de uitreiking van de titel 'Best Managed Company' en Excellence Awards op geproost. Ondanks dat het deze editie in een corona-vriendelijk jasje was gestoken, maakten de intieme setting, black tie dresscode en een uitgelaten sfeer het tot een geslaagde avond. 

Excellence Award: 'Capabilities & Innovation'

De avond werd afgesloten met de winnaar van de Excellence Award in de categorie Capabilities & Innovation. Een prijs die staat voor de wijze waarop het bedrijf omgaat met haar resources en mogelijkheden. De winnaar? First Impression. Volgens de jury blinken zij uit in hun mate van innovatie. Jurylid Peer Swinkels, CEO van Royal Swinkels Family Brewers: "Innovatie zit bij de winnaar in het hart. Daarbij hebben ze de capabilities binnen het bedrijf gebouwd om de vernieuwing constant te kunnen brengen."

Mooie complimenten waar Ron Haams, CEO van First Impression, ontzettend blij mee is. Zijn eerste indruk: "Dit is echt fantastisch! Deze award gaat binnen ons bedrijf een heel mooi plekje krijgen." De winnaar had het totaal niet zien aankomen. "Zeker in zo'n lijst aan mooie namen, voelen wij ons de nieuwkomer."

Waar het innovatieve aspect bij First Impression 'm vooral in zit: "Onze markt - zeker het evenementendeel - stortte met 100% in. In een paar weken tijd hebben we dat weten om te draaien tot een bedrijf waar studio's zijn. Daarmee hebben we een groot deel van de business overeind kunnen houden. Voor nu zien we zelfs een nieuwe business waar we denk ik nooit geen afscheid meer van gaan nemen."

Bekijk hier het volledige interview met de winnaar.

Wil jij jouw bedrijf aanmelden voor het Best Managed Companies 2021/2022 programma? Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

Bron: RTL Z
Dit is een artikel van