Van onze partner SkillsTown

Onbeperkt trainingen volgen op kosten van de baas

05 mei 2021 08:30 Aangepast: 06 mei 2021 09:32

Volgens Arie Drost van CMIS Group is de groei en ontwikkeling van medewerkers het allerbelangrijkste om ook als bedrijf te kunnen groeien. Daarom kunnen zijn medewerkers onbeperkt trainingen en opleidingen volgen, of die nu werkgerlateerd zijn of niet.

CMIS Group in Amsterdam is een financiële dienstverlener die onder andere aanwezig is op de Nederlandse hypothekenmarkt en een groot netwerk aan onafhankelijke financieel adviseurs heeft. Arie Drost is HR-manager bij CMIS Group en heeft de ontwikkeling van zijn medewerkers hoog in het vaandel staan. Zo hoog dat CMIS-medewerkers onbeperkt trainingen en opleidingen kunnen volgen, of die nu werkgerelateerd zijn of niet. Drost: "De opleidingen variëren van taalcursussen tot managementtrainingen en van slechtnieuwsgesprekken voeren tot 'lean thinking'."

Uitgebreid en laagdrempelig

Al deze trainingen en opleidingen zijn te vinden in de CMIS Academy, waarvoor de Amsterdamse dienstverlener gebruik maakt van het online leerplatform SkillsTown. Drost: "Wij hebben binnen dit platform onze eigen CMIS-omgeving. Hier vind je het brede 'algemene' aanbod aan SkillsTown-opleidingen, maar ook branche specifieke en zelfs op maat gemaakte opleidingen." Zeer uitgebreid en door de onbeperkte en online toegang bovendien heel laagdrempelig.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gratis trainingen voor iedereen met ambitie

Investeer en daag uit

Drost noemt de groei en ontwikkeling van medewerkers het allerbelangrijkste om ook als bedrijf te groeien: "De kennis en vaardigheden die zij tijdens de vele trainingen en opleidingen opdoen kunnen ze direct toepassen in de praktijk en dat zien wij en onze klanten meteen terug in onze organisatie en in de klantreis. Zijn tip voor andere bedrijven en ondernemers luidt dan ook: "Investeer in je medewerkers en daag ze ook vooral uit!"

Benieuwd naar de mogelijkheden bij SkillsTown voor jouw bedrijf? Ga naar de website voor meer informatie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van