Ga naar de inhoud
Online Seminar Schuldenlab

Kijk terug: uit de coronacrisis zonder schulden

Het aantal consumenten met een betalingsachterstand daalt gestaag. Beeld © iStock

De coronacrisis drukt zwaar op ondernemers. Vooral voor zzp'ers en mensen in het mkb groeien de zorgen over de toekomst. In een speciaal seminar bespreken Sam Trompert en Frederique Dormaar hoe je als ondernemer door deze crisis komt.

Kijk het seminar hier gratis en vrijblijvend terug.

Het is een zware tijd voor veel ondernemers. Tal van zzp’ers en mkb-bedrijven worden voor het eerst geconfronteerd met schulden en andere financiële problemen.

Hoe voorkom je dat die schulden ontstaan of zorg je dat je van schulden afkomt? Welke inkomensondersteuning geeft de gemeente aan zzp’ers? En waarom zijn er zoveel loketten? Deze en andere prangende vragen staan centraal in dit seminar.

Koningin Maxima maakt zich hard voor ondernemers

Dit seminar wordt gemaakt in samenwerkingen met Schuldenlab. Een organisatie die als doel heeft om Nederland 'schuldenzorgvrij' te maken. Zij zetten zich in voor particulieren, maar ook zeker voor ondernemers. 

Kijk het seminar hier gratis en vrijblijvend terug.

Koningin Maxima is sinds de oprichting verbonden aan Schuldenlab. In een eerder opgenomen webinar sprak zij over ondernemers die ten onder dreigen te gaan aan de coronacrisis. Vanavond is die analyse te zien in ons seminar.

Met Sadik Harchaoui gaan we in op de plannen die Schuldenlab heeft om ondernemers door de coronacrisis te loodsen. Daarnaast bespreken we diverse cases met betrokken partijen en deskundigen.

In de studio beantwoorden Ralph van Dam van Geldfit en Jacqueline Zuidweg van schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland, de vragen van diverse ondernemers. Zij benadrukken vanavond niet alleen dat je nooit te vroeg om hulp kunt vragen, maar leggen ook uit waar ondernemers de hulp vinden die ze nodig hebben.

Kijk dus snel het seminar terug en help jouw onderneming door deze lastige tijd heen. 

 

RTL Z Online Seminars

RTL Z organiseert diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. Deelname is gratis. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar