Van onze partner Deloitte

Kijk terug: Goed leiderschap in dynamische tijden

29 oktober 2020 19:38 Aangepast: 29 oktober 2020 22:49

De onrust van 2020 bewijst maar weer dat het heel lastig kan zijn om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst. In een online seminar over leiderschap in dynamische tijden spreekt Frederique Dormaar met diverse deskundigen om een antwoord te vinden op de vraag: Hoe maak je jouw onderneming future-proof? Kijk het seminar nu terug.

Sinds de coronapandemie ziet ons dagelijks leven er totaal anders uit. En dat brengt ook voor ondernemers een hoop vragen met zich mee. Is jouw huidige businessplan nog wel adequaat of is het beter om de strategie rigoureus te herijken?

Zo ja, hoe doe je dat dan? En hoe ga je om met de transformatie van face-to-face naar online en van kantoor naar werken vanuit huis?

In dit online seminar ontvangt Frederique diverse deskundigen met wie zij naar de toekomst van jouw bedrijf gaat kijken. 

Je ziet het seminar hier terug. 

 

Een kijkje in de toekomst 

In de aanloop naar het Best Managed Companies-programma van Deloitte, kijken we met dit seminar naar de toekomst. De toekomst van jouw bedrijf en de toekomst van de wereld om ons heen.

Niet alleen Covid-19 heeft onze manier van werken en ondernemen drastisch, en mogelijk blijvend veranderd. Ook de snelle ontwikkeling in de technologie is van grote invloed op de manier waarop we nu, maar ook in de toekomst zullen werken. 

Aan het woord zijn Vincent Oomes, partner strategie bij Deloitte, Heike Dekker, Business Leader Workforce Transformation bij Deloitte en innovatiecoach Kim Spinder. 

Zij bespreken voorbeelden uit de praktijk, zoals de strategische omvorming bij autodealer Louwman en een inspirerend verhaal over de toekomst van de arbeidsmarkt met PCI Nederland.

Kijk het seminar dus nu terug!

RTL Z Online Seminars

RTL Z organiseert diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. Deelname is gratis. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van