Ondernemen

Humberto Tan maakt nieuw programma voor RTL Z

01 augustus 2020 11:40

Voor een nieuw RTL Z-programma gaat Humberto Tan op bezoek bij bekende Nederlandse ondernemers als André Rieu, Atilay Uslu (van Corendon) en Joris Beckers (van Picnic). Zij vertellen Tan over hun bedrijf en bijbehorend succes. Humberto onderneemt... is wekelijks te zien vanaf 18 augustus om 20.30 uur.

In Humberto onderneemt... haalt Tan de mooiste verhalen op en belicht niet alleen de unieke producten, merken en bedrijven waar zijn gasten bekend mee zijn geworden, ook staat hij stil bij de bijzondere persoonlijkheden die voor het succes achter deze bedrijven hebben gezorgd. Andere gasten in het programma zijn Juul Manders (BALR), Pieter Zwart (CoolBlue), Manon van Essen (Magioni), Ineke Kooistra (Young Capital) en Won Yip (YipGroup).

Tan’s affiniteit met de zakelijke markt en ondernemerschap is groot. In het verleden werkte de tv-persoonlijkheid voor de business radiozender BNR en presenteerde hij jaren de Entrepreneur of the Year-award.

"Het Nederlandse MKB is in mijn ogen de motor van onze economie. Al jaren kom ik binnen mijn werk als televisiepresentator, radiomaker en fotograaf de meest interessante ondernemers tegen met elk hun eigen unieke verhaal. Zeker in deze bijzondere tijden leek het me waardevol om een programma te maken waarin ik me speciaal op deze verhalen richt. Door met de meest bekende en bijzondere ondernemers uit Nederland in gesprek te gaan over hun bedrijf en product, wil ik de kijkers thuis inspireren en nieuwe energie geven in hun eigen ondernemerschap.” aldus Tan zelf.

Humberto onderneemt... is vanaf dinsdag 18 augustus om 20.30u wekelijks te zien bij RTL Z.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van