Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Van onze partner Accenture

Blue Tulip Awards 2020: een volledig digitaal finale-event

12 juni 2020 11:28 Aangepast: 15 juni 2020 13:10

De Blue Tulip Awards van Accenture worden dit jaar niet afgesloten met een groots finale-event, maar met een volledig digitale finale. Live te volgen bij RTL Z.

Net als voorgaande jaren stond er een groots en spectaculair finale-event gepland, de ultieme afsluiting van een jaar vol innovatie en ideeën. Maar de wereldwijde coronapandemie besloot anders voor de Blue Tulip Awards, een groot evenement gaat er dit jaar niet komen.

Net als iedereen moest organisator Accenture op zoek naar nieuwe manieren om verbonden te blijven met hun deelnemers en publiek. Over innovatie gesproken…

Volledig digitaal

De uitkomst is een volledige digitale uitvoering van de finale, in nauwe samenwerking met partners RTL Z en Boom Chicago. “Innovatief zijn is nu belangrijker dan ooit en alleen door slim en krachtig samen te werken gaan we een betere toekomst tegemoet.”

Acht categorieën

Tijdens deze digitale finale op donderdag 11 juni zullen de deelnemende startups hun digital pitches live vanuit huis doen. Dit staat gepland in de ochtend en middag. Vervolgens hebben de juryleden online overleg (achter gesloten digitale deuren, dat wel) en bepalen voor alle acht categorieën wat de winnende startups zijn. De hosting van het dagprogramma zal in handen van Boom Chicago zijn.

De acht categorieën waar het om gaat zijn voeding, veiligheid, gezondheid, educatie, klimaat, leven& werken, mobiliteit en finance.

And the winners are...

De bekendmaking van de winnaars zal vanaf 19.00 uur ’s avonds live te volgen zijn op onze online kanalen. Iedereen is uitgenodigd om dit spannende bekendmakingsmoment live bij te wonen. Gewoon vanaf de bank of aan de keukentafel, dus zónder dresscode.

Zorg dat je donderdag 11 juni om 19.00 uur klaar zit, en schrijf je vooraf hier in voor deze unieke digitale finale.

Wil je de ‘full Blue Tulip-experience’ en ook de pitches overdag bijwonen? Ga dan naar de website van de Blue Tulip Awards voor het volledige programma en meer informatie.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van