Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.
Accenture Innovation Awards

Kijk terug: slimme oplossingen voor je geldzaken

02 november 2018 15:58 Aangepast: 02 november 2018 16:42
Als het aan de oprichters ligt, wordt Pakkie de Tikkie van tweedehandshandel. Beeld © Pakkie

RTL Z is de hele dag aanwezig bij de Accenture Innovation Summit. In drie live-uitzendingen laten we ondernemers aanschuiven die vertellen hoe zij de wereld denken te veranderen met technologie. In de derde show draait alles om slimme oplossingen voor je geldzaken. Je kunt hier live meekijken vanaf 16.15.

Pakkie moet de Tikkie van tweedehandshandel worden. Tenminste, als het aan een van de oprichters Boris Schellekens ligt. Pakkie zorgt dat het nachtkastje van je betovergrootmoeder of je oude iPhone snel en veilig verkocht en bezorgd wordt. 

Een groot deel van de Nederlanders betaalt maandelijks geld voor een abonnement waarvan ze niet eens wisten dat ze het nog hadden. DYME wil dat probleem aanpakken met een handige app die inzicht geeft in alle bedragen die automatisch van je rekening worden afgeschreven.

Irine Gaasbeek, directeur van Accenture Nederland, hakt hierbij aan. Zij weet als de beste waarom een idee kans van slagen heeft, of niet. Welke tips heeft zij voor de vernieuwers?

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van