Ga naar de inhoud
Aangeboden door Saxo Bank

Beginnen met opties? Kijk dit webinar van Saxo Bank terug

Beeld © Webinar 'Beginnen met opties' - Saxo Bank

Ondanks dat beleggen in opties vaak als 'risicovol' en 'complex' wordt bestempeld, stijgt de interesse van beleggers in dit flexibele beleggingsinstrument. Bekend gezicht bij onze beleggingstalkshow Bulls & Bears én beleggingstrainer Peter Siks begrijpt deze tendens wel. In zijn webinar legt hij uit wat opties zijn en hoe je ze kunt gebruiken.

In een 60-minuten durend webinar duikt Peter Siks, beleggerstrainer bij Saxo Bank, in de wereld van opties. Hij staat stil bij de vraag wat opties zijn, welke toepassingen er zijn en waarom Siks zelf over dit beleggingsinstrument te spreken is. Uiteraard worden ook de bijbehorende risico's besproken. Siks: "Ik wil absoluut geen optie-evangelist zijn, maar ik hoop met dit webinar wel inzicht te geven in de mogelijkheden van opties én eventuele - voor jou - nieuwe toepassingen die je wellicht in jouw beleggingsaanpak kunt inpassen." 

Goed om te weten, is dat je als kijker niet al volledig in het reilen en zeilen van opties thuis hoeft te zijn. Enige basiskennis is mooi meegenomen.

Kijk hier het volledige webinar 'Beginnen met opties' terug.