Ga naar de inhoud
Aangeboden door onze partners

Nieuw: vierde seizoen voor beleggerstalkshow Bulls & Bears

Beeld © Bulls & Bears

Na drie succesvolle edities gaat op vrijdag 27 januari het nieuwe seizoen van Bulls & Bears van start. In deze wekelijkse beleggerstalkshow draait het om de drie-eenheid beurs, beleggen en cryptocurrency. Er is aandacht voor actualiteiten, experts delen hun visie én is er plek voor smalltalk. Laat je elke vrijdag om 16:30 uur op RTL Z (live) over de beurs bijpraten!

Ondanks dat het programma her en der een subtiele touch up heeft gekregen, blijft de basis hetzelfde. Zo zal ook dit seizoen de presentatie van het programma bij vertrouwd (oud) RTL Z-gezicht Gerben van Driel liggen. Iemand die van de hoed en de rand weet, mede vanwege zijn achtergrond in zowel het bedrijfsleven (o.a. ABN AMRO) en bij televisie (RTL Z). Net als vorig seizoen zal hij wekelijks vier gasten ontvangen en live de uitzending in goede banen leiden. "Door elke vrijdagmiddag 16:30 uur live te zijn, kunnen we nog dichter op de actualiteit zitten en de beursweek echt afsluiten. Samen met onze kijkers, natuurlijk." 

Wie van de drie?

Waar vorig seizoen de rubriek 'Bruikbear of bullshit' haar entree maakte (lees: stelling of mening van een bekende opiniemaker waarop de vier experts commentaar geven), wordt daar deze editie 'Wie van de drie' aan toegevoegd. In dit item worden drie keuzes aan de studiogasten voorgelegd en is het aan hen voor welke optie zij zouden kiezen. Onderbouwd en wel. Verder blijft het onderdeel waarin wekelijks op een specifiek aandeel wordt ingezoomd: instappen, vasthouden of verkopen? En natuurlijk kan een terug- én vooruitblik op de beursweek niet achterblijven. "Veel actualiteit, veel meningen en vooral veel fun", aldus Van Driel.

Partners van het programma

Bulls & Bears wordt mede mogelijk gemaakt door drie partners; VanEck, LYNX en Saxo Bank. Zij laten regelmatig tijdens het programma van zich zien en horen. Q Broadcasting neemt de productie van het beleggingsprogramma op zich.

Bulls & Bears is vanaf 27 januari twaalf weken lang elke vrijdag om 16.30 uur live te zien bij RTL Z. Gedurende de week wordt de uitzending regelmatig herhaald.