Ga naar de inhoud
Van onze partners

Derde seizoen voor beleggerstalkshow Bulls & Bears

Na twee succesvolle edities gaat op vrijdag 23 september het derde seizoen van Bulls & Bears van start. In deze wekelijkse beleggerstalkshow van RTL Z is aandacht voor actualiteiten, komen meningen van verschillende experts voorbij en is er volop ruimte voor fun. Anders dan voorgaande jaren worden de uitzendingen dit seizoen live uitgezonden.

Net als voorheen is de presentatie van het programma in handen van oud RTL Z-gezicht Gerben van Driel, met zijn achtergrond in zowel het bedrijfsleven (o.a. ABN Amro) als bij televisie (RTL Z) de aangewezen persoon voor deze talkshow. Het belangrijkste verschil ten opzichte van de eerdere seizoenen is volgens Van Driel de nieuwe studio-setting: "Voorheen hadden we verschillende blokjes met telkens twee gasten, nu hebben we vier gasten die de hele uitzending blijven zitten. Dit zorgt voor een hele nieuwe, interessante dynamiek."

Live uitzendingen

Ook nieuw is dat de uitzendingen nu op vrijdagmiddag live uitgezonden worden. "Op deze manier kunnen we nog dichter op de actualiteit zitten en de beursweek echt afsluiten, samen met onze kijkers natuurlijk." 

‘Bruikbear of bullshit?’

Een nieuwe rubriek die Van Driel noemt is 'Bruikbear of bullshit'. Hierin wordt elke week een stelling of mening van een bekende opiniemaker besproken en geven de vier studiogasten commentaar: kunnen we iets met deze opmerking of is het klinkklare onzin?"  Daarnaast geven de experts elke week hun mening of advies over een specifiek aandeel. Wat zouden zij met dit aandeel doen: kopen, houden of verkopen? En uiteraard wordt er elke aflevering ook weer teruggeblikt op en vooral vooruitgekeken naar de beursweek. "Veel actualiteit, veel meningen en vooral veel fun", aldus Van Driel.

Partners van het programma

Bulls & Bears wordt mede mogelijk gemaakt door vier partners: Bux ZeroVan EckEight Global en Ambassador. Deze partners zullen op verschillende momenten en manieren in het programma terugkomen. De productie van het programma is in handen van Q Broadcasting.

Bulls & Bears is vanaf 23 september twaalf weken lang elke vrijdag om 16.30 uur live te zien bij RTL Z en elke zondag om 10.00 uur bij RTL 7.

 

Dit is een artikel van