Ga naar de inhoud
Van onze partner Commodity Discovery Fund

Kijk terug: de impact van de huidige superinflatie

Willem Middelkoop over de huidige beurssituatie Beeld © RTL Z

In het online seminar van maandag 27 juni jl. deelt Willem Middelkoop zijn visie over hoe de financiële wereld ervoor staat en zich in de loop van dit jaar zal ontwikkelen.

Het kan je niet zijn ontgaan, alles is enorm in prijs gestegen. Van boodschappen tot tanken, van gas tot energie. Grote kans dat je aan het einde van je geld nog een stuk maand overhoudt. En dat, dat levert veel kopzorgen op. Wat ligt aan deze tendens ten grondslag? Hoelang zet deze tendens zich nog voort? En waar gaat dit naartoe?

In het online seminar van maandag 27 juni jl. gaat grondstoffenexpert en oprichter van het Commodity Discovery Fund Willem Middelkoop in op wat er in de markten en op de beurs gaande is. Kom te weten hoe hij naar de enorme prijsstijging van en tekorten aan grondstoffen kijkt, wanneer hij de volgende bull run op grondstoffen verwacht en wat volgens hem de direct merkbare en toekomstige gevolgen van de huidige superinflatie zijn.

Presentatrice Janneke Willemse legt voorgaande vragen voor aan de beursexpert. Verder gaat het duo in op waarom de Zwitserse financiële dienstverlener Credit Suisse stelt dat de huidige ontwikkelingen zelfs tot veranderingen in ons monetaire systeem zullen zorgen. 

Het online seminar wordt afgesloten met een vooruitblik op hoe de markt (voor grondstoffen) zich de komende jaren zal ontwikkelen.

Kijk het online seminar terug

Heb je het online seminar gemist? Kijk het hier terug en word bijgepraat over het reilen en zeilen op diverse markten en de beurs. 

RTL Z Online Seminars

Jaarlijks organiseert RTL Z diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. Kijk voor het volledige programma op rtlz.nl/seminar.

Dit online seminar werd mede mogelijk gemaakt door Commodity Discovery Fund