Ga naar de inhoud
Van onze partner Commodity Discovery Fund

Kijk terug: Willem Middelkoop blikt vooruit op 2022

Janneke Willemse en Willem Middelkoop blikken vooruit op 2022 Beeld © RTL Z

In het online seminar van maandag 21 maart jl. deelt voormalig beurscommentator Willem Middelkoop zijn visie op de status van de financiële wereld, de vooruitzichten en zijn idee over beleggen in grondstoffen.

Het is een understatement dat er in de wereld veel gaande is. Iets wat zijn wisselwerking op de beurs heeft. 'Europese beurzen onder druk door oorlog in Oekraïne.' 'Oorlog in Oekraïne: gasprijs, olieprijs en goud stijgen.' Om nog niet te spreken over de renteverhogingen in de VS die hun weerslag wereldwijd hebben. Het zijn roerige tijden, zo ook voor beleggers. Hoogste tijd om te horen hoe de financiële wereld er momenteel voorstaat. Willem Middelkoop, voormalig beurscommentator en oprichter van het Commodity Discovery Fund, deelt zijn kijk op de huidige beurssituatie. Wat speelt er? Wat valt op? En wat is de invloed van de situatie in Oekraïne op de beursvloer? 

Verder geeft de grondstoffenexpert tekst en uitleg over Commodity Discovery Fund dat hij in 2005 heeft opgezet. Een bedrijf waarmee Middelkoop zich dagelijks bezighoudt met beleggingen in bedrijven die een (grondstof)ontdekking hebben gedaan. Hoe zien volgens hem de vooruitzichten voor (beleggen in) grondstoffen de komende jaren eruit? Wat heeft hij geleerd van de afgelopen vijftien jaar dat hij in de wereld van de grondstoffen meeloopt? En waarom zou 2022 wel eens een goed jaar kunnen zijn om in grondstoffen te gaan beleggen? 

Kijk het online seminar terug

Wil je het online seminar met Willem Middelkoop en presentatrice Janneke Willemse terugkijken? Klik hier.

RTL Z Online Seminars

Jaarlijks organiseert RTL Z diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. Kijk voor het volledige programma op rtlz.nl/seminar.

Dit online seminar werd mede mogelijk gemaakt door Commodity Discovery Fund