Van onze partner BTC Direct

Zijn we op weg naar een protocoleconomie?

04 januari 2022 16:14 Aangepast: 26 januari 2022 14:07
Ralph Wessels (hoofd beleggingsstrategie ABN AMRO) over cryptocurrencies

RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over de cryptomarkt. Heb je het interview met Ralph Wessels, hoofd beleggingsstrategie bij ABN AMRO, gemist? Kijk het hier terug.

In elke uitzending van RTL Z Crypto gaat presentator Rens de Jong met een speciale gast in gesprek over cryptocurrencies, risico's en / of kansen. Deze week is Ralph Wessels over de vloer, hoofd beleggingsstrategie bij ABN AMBRO. Hij kijkt vanuit een beleggersinvalshoek naar de wereld van de cryptocurrencies en gaat in op tokenisatie. 

De vergelijking tussen het internet en crypto's wordt vaak gemaakt. Wat vindt Ralph daarvan? "Vanuit een beleggersoptiek kan het enorm succesvol worden. Aan de andere kant vind ik dat we erg vooruitlopen op de muziek. Omdat waardebepaling nog ontzettend moeilijk is, is het een lastig vraagstuk."

Verder praten de twee over: Welk probleem lossen crypto's op? Wat zou decentralisatie van ons financiële systeem betekenen? Is programmeerbaar geld de toekomst? En is de vergelijking tussen crypto's en digitaal goud gepast?

Kijk het volledige interview terug of meld je hier aan voor het volgende RTL Z Crypto Seminar.

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is van 6 t/m 22 december en van 3 januari t/m 9 februari 2022 wekelijks op dinsdag en woensdag (9:15 uur en 17:45 uur) op RTL Z te zien. Zelf aan de slag met crypto's? Maak een account aan bij BTC Direct.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'The Bitcoin Reformation', herhaalt de geschiedenis zich?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van