Van onze partner BTC Direct

Hoe kijken voor- en tegenstanders naar crypto's?

07 december 2021 11:08 Aangepast: 26 januari 2022 13:56
Jim Tehupuring, Bert en Peter Slagter, Toon Schraven en Janneke Willemse (v.l.n.r.) Beeld © RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over cryptocurrency, bitcoin en andere digitale munten. Heb je de eerste uitzending gemist? Kijk het hier terug.

In de wekelijkse uitzending word je bijgepraat over cryptocurrency. Digitale munten die een nieuwe manier van betalen introduceren en waar veel over te doen is. Waar de één in bitcoin de toekomst ziet, zijn er ook genoeg experts uit de financiële sector die nogal sceptisch zijn. Hoe kijken voor- en tegenstanders naar crypto's? 

In deze aflevering krijgen Bert en Peter Slagter (auteurs van het boek ‘Ons geld is stuk'), Jim Tehupuring (vermogensbeheerder bij 1Vermogensbeheer) en Toon Schraven (BTC Direct) één minuut de tijd om hun gouden tip, whitepaper of strategie te delen. Let op: het zijn ideeën en geen individuele koopaanbevelingen.

Kijk de aflevering terug of meld je hier aan voor de volgende RTL Z Crypto Seminar.

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is van 6 t/m 22 december en van 3 januari t/m 9 februari 2022 wekelijks op dinsdag en woensdag (9:15 uur en 17:45 uur) op RTL Z te zien. Zelf aan de slag met crypto's? Maak een account aan bij BTC Direct.

Miniatuurvoorbeeld
Alles over crypto's

Waarom bitcoin de oplossing is? 'Ons geld is stuk'

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van