Ga naar de inhoud
Van onze partner BTC Direct

Duik in de wereld van crypto's tijdens RTL Z Crypto Seminar

Elke maandagavond RTL Z Crypto Beeld © RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over de wereld van en achter cryptocurrency, bitcoin en andere digitale munten. Maandag 7 februari was het laatste seminar van dit seizoen.

Cryptomunten zijn de hype voorbij. Toch blijven er veel vraagtekens aan deze volkomen nieuwe manier van betalen kleven. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Daarom heeft RTL Z samen met partner BTC Direct tot en met 7 februari elke maandagavond (20:30 – 21:30 uur) RTL Z Crypto uitgezonden. Verwacht online seminars waarin alles over crypto’s wordt besproken, door voor- en tegenstanders.

Gasten RTL Z Crypto - maandag 7 februari

In elke uitzending bespreken deskundigen op het gebied van cryptocurrency drie actuele thema’s, waarbij zij tevens pitchen wat interessante investeringen zijn. Daarnaast is er een 10 minuten durend interview met een hoofdgast van de week over ins en outs, kansen en bedreigingen. Maandag 7 februari was het laatste seminar van dit seizoen. Te gast zijn: 

  • Mahir Alkaya (Kamerlid SP) o.a. auteur van het boek 'Van wie wordt ons geld?' en pleit voor een democratische digitale munt
  • Aàron Loupatty, onthulde op BNR bonafideproject XposeProtocol
  • Bert Slagter, o.a. auteur van 'Ons geld is stuk'

Verwacht een interessante en goed gemêleerde gastenlijst. Tijdens het seminar vragen? Stel ze live via het chatscherm.