Van onze partner BTC Direct

Vragen over de cryptomarkt? Kijk vanavond naar RTL Z Crypto

10 januari 2022 08:01 Aangepast: 1 uur 1 minuut geleden
Elke maandagavond RTL Z Crypto Beeld © RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is een nieuw wekelijks en actueel programma over de wereld van en achter cryptocurrency, bitcoin en andere digitale munten. Vanavond, maandag 17 januari om 20:30 uur, is het volgende seminar. Aanmelden kan hier.

Cryptomunten zijn de hype voorbij. Toch blijven er veel vraagtekens aan deze volkomen nieuwe manier van betalen kleven. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Daarom zendt RTL Z samen met partner BTC Direct tot en met 7 februari elke maandagavond (20:30 – 21:30 uur) RTL Z Crypto uit. Verwacht online seminars waarin alles over crypto’s wordt besproken, door voor- en tegenstanders.

Gasten RTL Z Crypto - maandag 17 januari

Elke week bespreken deskundigen op het gebied van cryptocurrency drie actuele thema’s, waarbij zij tevens pitchen wat interessante investeringen zijn. Daarnaast is er een 10 minuten durend interview met een hoofdgast van de week over ins en outs, kansen en bedreigingen. Vanavond, maandag 17 januari, is het volgende seminar. Te gast zijn:

  • Jan-Willem Burgers, bitcoinkenner van het eerste uur
  • Peter Slagter, o.a. auteur 'Ons Geld is Stuk'
  • Mike Hutting, CEO en oprichter van BTC Direct

Verwacht een interessante en goed gemêleerde gastenlijst. Tijdens het seminar vragen? Stel ze live via het chatscherm.

Meld je hier aan.

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto

RTL Z Crypto is van 6 t/m 22 december en van 3 januari t/m 9 februari 2022 wekelijks op dinsdag en woensdag (9:15 uur en 17:45 uur) op RTL Z te zien. Zelf aan de slag met crypto's? Maak een account aan bij BTC Direct.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van