Online Seminar CD Fund

Kijk terug: Beleggen in 2021 volgens Willem Middelkoop

18 januari 2021 14:21 Aangepast: 18 januari 2021 21:47
Janneke Willemse en Willem Middelkoop blikken vooruit op 2021 Beeld © RTL Z

Vanavond kijkt Janneke Willemse samen met Willem Middelkoop naar zijn visie voor 2021. De ervaren belegger en expert in grondstoffen verwacht opnieuw veel onrust. Maar in die onrust gaan ook flinke kansen schuil. Je ziet het live om 20.30.

De meeste beleggers kijken terug op een onrustig 2020. Hoewel de markt aan het eind van het jaar goed herstelde, zal het voor menigeen soms nagelbijtend spannend geweest zijn. 

Niet voor Willem Middelkoop. Zijn CD Fund, waarmee hij in grondstoffen investeert, boekte recordwinsten in 2020. En dat is niet geheel onverwacht. Vanavond legt hij aan Janneke uit waarom hij deze ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt jaren geleden al voorspelde. 

Maar hij kijkt natuurlijk vooral naar de toekomst en deelt zijn visie op 2021. Janneke Willemse kijkt met Middelkoop onder meer naar de toekomst bitcoin. En natuurlijk gaat Willemse met hem in gesprek over de resultaten van het CD fund. Je kijkt het hele seminar hier gratis terug.

Miniatuurvoorbeeld
Willem Middelkoop over 2020

Willem Middelkoop boert goed met goud

The big reset

Middelkoop verwacht op het gebied van grondstoffen vooral kansen voor beleggers. Volgens de investeerder gaan er tekorten ontstaan voor diverse grondstoffen, waardoor de waardes flink zullen stijgen. Voor de beleggers in zijn eigen fonds ziet hij dus weinig problemen. 

Voor de financiële markten als geheel ziet Middelkoop de toekomst een stuk somberder in. Hij noemt het zelfs een 'big reset'. Omdat de hoge schulden en lage rente niet lang meer houdbaar zijn, dreigt geld zijn waarde te verliezen. Volgens Middelkoop vraagt die ontwikkeling om een flinke herziening van het financiële systeem. 

Een voorspelling die Middelkoop al eerder deed. En onder politici, economen en andere deskundigen, groeit de roep om een dergelijke reset van het systeem. Middelkoop denkt dan ook dat dit scenario in 2021 best eens realiteit zou kunnen worden. 

Wil je weten hoe dat precies zit, kijk dan nu het gratis seminar terug.

RTL Z Online Seminars

RTL Z organiseert diverse online seminars over ondernemen, beleggen en meer. In deze seminars kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de deskundigen in de studio en moderatoren achter de schermen. Deelname is gratis. 

Kijk voor het hele programma op rtlz.nl/seminar

 

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van