Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Van onze partner ING Sprinters

Kijk terug: Deze aandelen moet je hebben in het nieuwe jaar

19 november 2019 17:50 Aangepast: 25 november 2019 16:48
Groene koersborden op het Damrak. Beeld © Archieffoto ANP

Volgens ING-vermogensbeheerder Bob Homan is het ook in 2020 verstandig om in aandelen te blijven zitten en zelfs bij te kopen. Maar met welke aandelen zit je in het nieuwe jaar goed? Wat gebeurt volgens de visie van ING met de rentes? En hoe richt je jouw portefeuille optimaal in het komende jaar? Presentatrice Janneke Willemse vraagt het aan de ervaren vermogensbeheerder.

In Beurs Inside vertelde Bob Homan maandag al dat hij denkt dat het nog steeds verstandig is om aandelen bij te kopen. Ondanks dat de markten record na record breken, is er volgens de ervaren belegger geen alternatief voor een goed rendement. Daarbij verwacht de vermogensbeheerder dat we ondanks de afnemende groei een recessie zullen ontlopen. 

In dit seminar tipt Homan de tien aandelen die je in het nieuwe jaar moet hebben. Waar zit de groei in 2020? Waar zitten de risico's? Want de verwachting van ING is dat de rentes laag zullen blijven en obligaties dus ook in 2020 weinig zullen opleveren. 

Zie hier welke tien aandelen Bob Homan tipt. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Beurs Inside

Bob Homan: 'Koop meer aandelen'

Welke sectoren en welke producten? 

Samen met Homan kijkt Willemse niet alleen naar specifieke aandelen. Er is ook aandacht voor sectoren en we bespreken welke thema's het komende jaar het beursnieuws zullen beïnvloeden.

Hebben we in 2020 nog steeds last van de spanningen tussen de VS en China? En wat gaan de Amerikaanse verkiezingen voor effect hebben op de beurzen en de economie? 

Ook Homan's collega Sander van Baren (ING Sprinters) schuift aan in de studio. Met Van Baren bespreekt Janneke met welke producten en strategieën je het maximale uit je beleggingen haalt en hoe je de mogelijke risico's goed afdekt.

Kijk de hele uitzending hier terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Alles over Sprinters

Sprinterlessen

Online seminar

Dit online seminar is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Op onze online seminar pagina vind je alle seminars. Waaronder de wekelijkse editie van Beurs Inside waarin je alles kunt vragen over je eigen beleggingen. 

Dit seminar is een samenwerking met ING Sprinters.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van