Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan al jouw RTL Z nieuws, actuele beurskoersen, nieuwsuitzendingen en meer.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Kijk terug

Bob Homan: 'Koop meer aandelen'

18 november 2019 17:02 Aangepast: 20 november 2019 13:23
Beeld © ING

Beurs Inside werpt een blik op de toekomst. Samen met Bob Homan van ING kijken we naar de kansen in 2020. Welke aandelen moet je in de gaten houden? En wat worden de belangrijkste thema's in het nieuwe jaar? Kijk de uitzending nu terug.

Deze week presenteert ING hun visie op 2020. Daarom is Bob Homan hoofdgast in Beurs Inside. Roland Koopman gaat met de vermogensbeheerder in gesprek over de kansen in het nieuwe jaar. Volgens Bob Homan zijn aandelen nog steeds de beste keuze voor beleggers. Zelfs nu de markten op een all time high staan. 

Bob Homan maakt zich nog steeds weinig zorgen over een recessie. Ondanks de onrust in de wereld is er nog steeds sprake van (lage) groei, ziet Homan. Daarnaast zijn er volgens Homan weinig alternatieven voor aandelen. Want de rentes staan nog steeds heel erg laag, dus obligaties doen weinig. 

Kijk hier het interview terug.

Miniatuurvoorbeeld
Meer Beurs Inside

Kijk terug: Beurs Inside - AEX door het dak, kunnen we nog omhoog?

Gouden Tip

Niet alleen Bob Homan deelt zijn belangrijkste tips. Zoals elke week pitchen onze andere analisten hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie van dit moment. Deze week zijn Jos Versteeg (InsingerGilissen), Lukas Daalder (Blackrock) en Tom Simonts (KBC) te gast. 

Met hen kijkt Koopman ook naar het belangrijkste nieuws van de afgelopen week en hoe je daar als belegger het slimste op kunt inspelen. 

In onze online seminar omgeving zie je de hele uitzending terug.  

 

 

Miniatuurvoorbeeld
Meer Beurs Inside

Vooruitblikken aan einde van het jaar lastig: Dit kun je doen

Beurs Inside - Voor kennis en winst

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Een aantal vragen zal in de live-uitzending worden beantwoord.

Voor de overige vragen zit elke week een deskundig team van moderators klaar om zoveel mogelijk vragen van kijkers te beantwoorden.  

Heb je ook een vraag over je beleggingen? Meld je nu hier aan voor de komende seminars.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van