Kijk terug

Willem Middelkoop overtuigd van de bitcoin

17 juni 2019 16:07 Aangepast: 07 november 2019 11:39
Gasten Beurs Inside Beeld © Beurs Inside - RTL Z

Willem Middelkoop roept al jaren dat goud een verstandige belegging is. In onzekere tijden zie je ook vaak dat beleggers naar alternatieven kijken, zoals goud, grondstoffen en de bitcoin. Met name in die laatste ziet Willem zeker toekomst voor beleggers.

De markten zijn nog steeds flink onrustig. Met name het slepende handelsconflict tussen China en Amerika zorgt voor onzekere tijden voor beleggers. Er wordt dan ook weer steeds meer gekeken naar alternatieven. 

Willem Middelkoop heeft al jaren veel vertrouwen in goud. Is dit edelmetaal nog steeds een goed alternatief volgens de ervaren belegger? En hoe zit het met dat andere alternatief, de bitcoin? De bubbel leek even gebarsten, maar de cryptomunt is druk bezig met een comeback. En daar ziet Middelkoop duidelijk kansen. Volgens hem heeft de bitcoin zich in de afgelopen tien jaar bewezen als blijvertje: "De bitcoin gaat nu de volwassen fase in."

Kijk hier de hele uitzending gratis en vrijblijvend terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Crypto's

Bitcoin is back: cryptomunt op hoogste niveau in dertien maanden

Gouden tip 

Zoals elke week zijn er ook drie beursexperts te gast in de studio. Met hen bespreekt Roland Koopman het laatste beursnieuws. Deze week doet hij dit met Janneke Willemse, Jos Versteeg en Albert Jellema. Wat zijn volgens hen verstandige alternatieve beleggingen. En hoe kijken zij nu naar de bitcoin? 

Zoals elke week delen de gasten ook hun gouden tip. In één minuut pitchen zij hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie van dit moment. 

Voor kennis en winst

Naast de dagelijkse editie van Beurs Inside maken we elke week ook een interactieve uitzending. Kijkers kunnen meepraten en vragen stellen tijdens de uitzending.

Een aantal vragen zal in de live-uitzending worden beantwoord.Voor de overige vragen zit elke week een deskundig team van moderators klaar om zoveel mogelijk vragen van kijkers te beantwoorden.  

Dit was de laatste wekelijkse uitzending van dit seizoen. Hou onze site in de gaten of kijk op www.rtlz.nl/beursinside voor meer interactieve seminars. 

 

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van