Ga naar de inhoud
Voor kennis en winst

Kijk terug: Beurs Inside over de toekomst van Vastgoed

Taco de Groot van Vastned Beeld © RTL Z

Steeds meer winkelketens kampen met financiële problemen, gaan alleen online verder of sluiten zelfs helemaal. Het lijkt of er in winkelvastgoed geen toekomst meer zit. Taco de Groot, ceo van Vastned, kijkt daar anders tegenaan. Waarom? Je ziet het in Beurs Inside.

Deze week draait het in Beurs Inside om vastgoed. Is dat nog steeds een solide belegging? Veel grote winkelketens dreigen om te vallen, of zijn al gesloten, of zijn alleen nog online te vinden. En ook kantoorpanden staan steeds vaker leeg. Aan de andere kant is de vraag naar woonhuizen, met name in de Randstad, nog steeds groot. Roland Koopman heeft een gesprek met Taco de Groot, ceo van Vastned, over welke kansen er nog liggen in de vastgoedsector. Hoe zorgt hij ervoor dat zijn bedrijf bestand is tegen een onrustige toekomst?

 

Gouden Tip

Zoals elke week bespreekt Roland Koopman de actuele ontwikkelingen op de financiële markten met drie deskundige gasten. Deze week zijn dat Corné van Zeijl van Actiam, Jim Tehupuring van ProBeleggen en Nico Inberg van IEX. 

Alle drie hebben ze ook weer een pitch meegebracht. In één minuut geven de drie gasten hun gouden tip en presenteren zij hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie van dit moment. 

Beurs Inside

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Een aantal vragen zal in de live-uitzending worden beantwoord.

Voor de overige vragen zit elke week een deskundig team van moderators klaar om zoveel mogelijk vragen van kijkers te beantwoorden.  

Heb je ook een vraag over je beleggingen? Meld je nu hier aan voor de komende seminars.