Beurs inside

Kijk mee: Welke aandelen moet je hebben in 2019?

19 december 2018 16:26 Aangepast: 13 november 2019 17:16
Beeld © Getty Images

In een online seminar gaat Janneke Willemse in gesprek met John Beijer (TurboTrends) en Christophe Cox (Commerzbank) over de kanshebbers van 2019. Waar liggen de kansen en de risico's in het nieuwe jaar? Bekijk het seminar van RTL Z in samenwerking met Commerzbank.

De Fear & Greed index staat zeer laag. Beleggers zijn angstig. Moeten we nu extra voorzichtig zijn, of is de index juist een contra-indicator? En hoe is het mogelijk om wél rendement te maken met deze marktomstandigheden? In het laatste RTL Z seminar van dit jaar maken we de balans op van het onrustige 2018 en blikken we vooruit op het nieuwe jaar. Waar liggen de kansen en de risico's?

Janneke Willemse ontvangt beleggingsexpert John Beijer. Hij tipt de vijf Nederlandse aandelen die je moet hebben in 2019. Maar we kijken met Beijer ook naar de risico's in de markt. Met Christophe Cox van Commerzbank bespreekt Janneke verschillende beursproducten. Cox legt uit hoe je met behulp van diverse producten je rendement kunt verhogen en je risico kunt beperken.

Bekijk hier het seminar terug.

Meld je hier gratis aan voor ander seminars en stel zelf een vraag aan onze gasten.

John Beijer TurboTrends John Beijer TurboTrends
Christophe Cox Commerzbank Christophe Cox Commerzbank

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van