Beurs inside

Kijk terug: Tien waanzinnige voorspellingen voor 2019

17 december 2018 15:06 Aangepast: 20 december 2018 10:52
Beeld © Beurs Inside

Saxo Bank publiceerde tien waanzinnige voorspellingen voor 2019. Deze worden samengesteld door econoom Steen Jakobsen. Hoe komt de cio van Saxo Bank tot deze uitgesproken voorspellingen?

Roland Koopman spreekt in Beurs Inside met de uitgesproken top-econoom Steen Jakobsen. Voor Saxo Bank publiceert hij jaarlijks tien waanzinnige voorspellingen voor het nieuwe jaar. Zo verwacht hij dat Apple in 2019 Tesla zal overnemen en dat een zonnevlam twee triljoen aan schade zal veroorzaken.

In gesprek met Roland legt Jakobsen uit hoe hij tot zijn zogenoemde 'Outrageous Predictions' komt en waarom ze deze voorspellingen doen. Want hoe groot is de kans nu echt dat Jeremy Corbyn prime minister van Groot-Brittannië wordt of dat de ECB de staatsschulden kwijtscheldt? 

De hele uitzending kijk je nu hier terug.

Gouden Tip

Zoals elke week nemen we in de eerste helft van onze uitzending het belangrijkste beursnieuws door met drie deskundige gasten. Deze week praten we met Janneke Willemse, Bob Homan en Lukas Daalder onder meer over de onrust aan het einde van het jaar. 

Daarnaast delen onze analisten hun gouden tip voor de komende week. In één minuut pitchen zij hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie voor dit moment. 

 

Miniatuurvoorbeeld
Voor Kennis en Winst

Kijk terug: Euronext-ceo Maurice van Tilburg over onrust op de beurzen

Ook in 2019 weer Beurs Inside 

Ook in het nieuwe jaar kun je weer volop genieten van Beurs Inside. In januari komen we met een dagelijkse update met het belangrijkste beursnieuws van de dag. En vanaf februari zijn we ook weer terug met onze lange interactieve uitzendingen. 

Hou onze seminar pagina en onze website dus goed in de gaten. 

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van