Beurs Inside

Beurs Inside: Klaas Knot over de grootste bedreigingen voor de financiële markten

08 oktober 2018 17:11 Aangepast: 09 oktober 2018 13:22
Klaas Knot, President van de Nederlandsche Bank (DNB), in gesprek met de pers. Beeld © ANP

In Beurs Inside gaat Roland Koopman in gesprek met de baas van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot. Hoe kijkt hij naar de toekomst van de financiële markten? En is het nu wel verstandig om een huis te kopen of een andere grote investering te doen?

In een nieuwe aflevering van Beurs Inside kijkt Roland Koopman vanavond met Klaas Knot naar onze financiële toekomst. Van de overspannen huizenmarkt tot risico's op de beurs, alles komt aan bod. Verwacht Klaas Knot bijvoorbeeld een correctie op de beurzen? En zo ja, hoe lang gaat dat nog duren? 

Grip op je Vermogen

In de uitzending blikken we ook terug op het Grip op je Vermogen-event waar we vorige week live aanwezig waren. Hier sprak Roland onder andere met scheidsrechter Bjorn Kuipers en oud-minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem. 

Bjorn Kuipers vertelt openhartig over de penalty voor Neymar, waar de scheidsrechter op terug besloot te komen. Die beslissing werd wereldnieuws. Verder praat hij over zijn eigen financiën. Kunnen we nog wat leren van de ervaren arbiter?

De hele uitzending kun je hier terugkijken.

Miniatuurvoorbeeld
Financiën

Van Jumbo tot het WK: dit is het miljoenenimperium van Björn Kuipers

Gouden tip 

Uiteraard schuiven deze week ook weer drie ervaren beleggers en analisten aan in de studio. Met hen bespreekt Roland het laatste beursnieuws en kijkt hij naar de aankomende beursweek. Waar liggen de kansen deze week? 

Deze week zijn te gast Janneke Willemse, Bob Homan en Valentijn van Nieuwenhuijzen. Zoals elke week pitchen zij in zestig seconden hun gouden beleggingstip. 

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Elke week zit achter de schermen een van onze beurscommentatoren klaar om de kijkersvragen te beantwoorden. Daarnaast worden een aantal vragen live in de uitzending behandeld. 

Wil je ook meepraten of een vraag stellen aan een van onze gasten, meld je dan nu vast aan voor volgende week. Dat doe je heel makkelijk en gratis via www.rtlz.nl/beursinside 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van